DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sofralar bu bayram daha lezzetli

    14.08.2018
    A+
    A-

    Bayramların coşkusu evlere neşe, gününüze anlam, sofralara tat katıyor. Muratbey’in birbirinden lezzetli peynirleriyle taçlanan sofralarla bu bayram yemeklerin tadı damaklarda kalıyor.

     Heyecanla beklenen, sevgiyle kurulan ve tüm ailenin bir araya geldiği keyifli sofralar bayramlara farklı bir heyecan katıyor. Muratbey’in lezzetli peynirleri ile özenle hazırlanan yemekler ise sofraların lezzetini artırıyor. Türkiye’nin milli markası Muratbey, bu bayramda da misafirlerini pratik, sağlıklı ve leziz ikramlarla karşılamak isteyenlere hem geleneksel hem de yenilikçi peynirleri ile bol alternatifler sunuyor.

    Her öğün Muratbey ile taçlansın

    Muratbey, bayramların olmazsa olmazı kahvaltılar için Burgu peynirini kahvaltı severlerin beğenisine sunuyor. Az tuzlu oluşuyla hem sağlığa hem de damaklara hitap eden Topi ve her öğün tüketilebilen protein deposu Lor Peynir ise ister geleneksel tariflerde ister sofralarda atıştırmalık olarak yerini alıyor.

    ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği kalite araştırmasında Türkiye’nin 1 numaralı taze kaşar peyniri seçilen Muratbey Taze Kaşar Peyniri bayram sofralarında pastörize inek sütünün muhteşem lezzetini her lokmada hissettirecek.  Muratbey’in tek bir paket içerisinde bulacağınız Dil, Örgü ve Tel peynirlerinden oluşan Anadolu Lezzetleri ise bayram sofralarında geleneksel tatlardan vazgeçmek istemeyenlerin tercihi olacak.

    Muratbey’in peynirleri ile taçlanan yemekler sofralara lezzet katarken, siz de bu bayram sevdiklerinizin buluştuğu kalabalık masalarla bayramınıza neşe katın.

    PATLICANLI PAÇANGA BÖREĞİ TARİFİ

    İçindekiler:

    150 gr. rendelenmiş Muratbey Taze Kaşar peynir

    1 adet patlıcan

    1 adet domates

    1 adet yufka

     

    Yapılışı:

    Patlıcanın dışını soyun ve küp küp doğrayın. Doğradığınız patlıcanı tavada öldürün. Domatesleri küp küp kesin. Sırayla patlıcan ve kaşar peynirini domateslerin üzerine ekleyip böreğin iç harcını hazırlayın.  Yufkaları sigara böreği olacak şekilde kesin ve iç harç ile doldurun. Tavada kızartıp servis edin. Afiyet olsun.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.