DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Softtech Çin’in Genel Müdürü Onur Yavuz oldu

    Softtech Çin’in Genel Müdürü Onur Yavuz oldu
    07.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin yerel sermayeli en büyük yazılım şirketi Softtech’in Çin ofisine üst düzey atama gerçekleşti. Bilişim ve yazılım sektöründeki tecrübesiyle Onur Yavuz Softtech Çin’in Genel Müdürü oldu.

    Türkiye’nin en büyük yazılım ve teknoloji şirketi Softtech, Amerika’dan sonra Çin’de de ofis açtı. 29 Ekim 2018 tarihinde Şangay’da faaliyete geçen Çin ofisinin Genel Müdürlüğü görevine Onur Yavuz getirildi.

    İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki Bilgisayar Mühendisliği bölümünü 2008’de tamamlayan Yavuz, aynı yıl Softtech’te yazılım mühendisi olarak işe başladı. Ardından aynı şirkette yazılım analistliği görevini üstlenen Yavuz, 2013 yılından 2016 yılına kadar Softtech Mimari Ekibi’nde takım lideri pozisyonunda görev aldı. 2016 yılından bu yana Softtech bünyesinde DevOps Ekibi’nde yönetici görevini sürdüren Yavuz, bundan sonra görevine Softtech Çin’in Genel Müdürü olarak devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.