DOLAR 32,5867
EURO 35,0324
ALTIN 2457,521
BIST 9774,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sömestr tatilinde eğlence Emaar Mall’da

    Sömestr tatilinde eğlence Emaar Mall’da
    18.01.2019
    A+
    A-
    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, farklı seçenekleriyle eğlencenin odağı olmaya devam ediyor. Sömestr tatilini heyecanla bekleyen öğrenciler Emaar Akvaryum’da su altı dünyasını tanırken, VR ROOM’da en sevilen oyunları sanal gerçeklikte oynayabiliyor. Kaydırax ile çıkacakları adrenalin dolu yolculukta ise heyecanı dorukta yaşayabiliyor. Dahası çocuklar için muhteşem bir kampanya sunan Emaar Mall, 12 yaşın altındaki tüm çocuklara sinema bileti hediye ediyor.
    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, birbirinden farklı etkinlik seçenekleriyle bu sömestrda da heyecanın dozunu arttırıyor. Ziyaretçiler, VR ROOM’da sevdiği oyunları sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde en gerçekçi hislerle oynarken, Kaydırax ile Emaar Mall’un en üst katından en alt katına kadar adrenalin dolu bir yolculuk yapabiliyor.
    Sualtının gizemli dünyası Emaar Akvaryum’da
    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 7 tematik bölümde 200’ün üzerinde 20 bin deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor. Canlıları uzmanları tarafından beslenirken izleme fırsatı sunan Emaar Akvaryum, dilerseniz 270 derece açıyla deniz canlılarının gözlemlenebildiği akrilik tünelde dilerseniz de uzmanlar eşliğinde yapacağınız eşsiz bir dalış ile vatozlar, gitar köpekbalıkları ve binlerce deniz canlı arasında özel bir yolculuğun çıkma fırsatını sunuyor.
    Heyecan, macera ve aksiyon dolu VR oyunları Emaar Mall’da
    Eğlencenin yeni trendi sanal gerçeklik oyunları en iyi görüntü kalitesi ve en fazla oyun seçeneğiyle Emaar Mall’da meraklılarını bekliyor. Arizona Sunshine, Beat Saber, Creed, Space Pirate, Overkill, Pubg ve Escape gibi dünyanın en bilinen oyunlarını oynayabileceğiniz VR ROOM, ister bireysel ister grup olarak heyecanlı bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor.
    Muhteşem bir kampanya: Sinema tüm çocuklara ücretsiz!
    18 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında, Emaar Mall danışmalarını ziyaret eden 12 yaş ve altındaki tüm çocuklar ücretsiz sinema biletinin sahibi oluyor. Şubat sonuna kadar geçerli olan biletlerle sömestr tatiline giren öğrenciler sinema keyfini Emaar Mall’da yaşama imkanı buluyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.