DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SOMFY ile annenizin hayatına konfor katın

    SOMFY ile annenizin hayatına konfor katın
    26.04.2018
    A+
    A-

    Bu Anneler Günü’nde annenizin evine akıl, hayatına daha fazla konfor katmanız mümkün. Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, akıllı ev sistemlerinde farklı alternatifler sunuyor. Böylece anneler, evlerde hayatın ve rahatlığın tadını çıkartıyor.    

    Somfy Akıllı Ev Sistemleri ile daha konforlu evler…

    Somfy, akıllı ev sistemlerinde birbirinden farklı seçenekler sunuyor. TaHoma® Akıllı Ev Sistemi, evleri gerçek teknoloji ile tanıştırırken Connexoon uygulaması da evlere akıl katmanın en pratik yolunu sunuyor. Somfy’nin TaHoma® Akıllı Ev Sistemi; motorlu perdeler, panjurlar, tenteler, bahçe ve garaj kapıları, hatta kamera, aydınlatma ve ısıtma sistemleri dahil birçok ekipmanı birbiriyle bağlantılı hale getirip istenildiği zaman, evden ya da dışarıdan kontrol etmeyi olanaklı hale getiriyor. Böylece yaşam alanlarında daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hayat sağlıyor. Somfy Connexoon ise her eve “Tak – Çalıştır” moduyla ve kolayca kurulabiliyor. Panjur, perde, stor, tente, pergola ve aydınlatma sistemi ona bağlanıyor; ister evden ister dışardayken akıllı telefon ve tabletlerden kolayca kumanda ediliyor. İsteğe göre ayarlanabilen senaryolarla da yaşam konforu yeni bir çağa adım atıyor.

    Sizce de bu Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmek için ona rahatlıkla açıp kapatabileceği ve evinin havasını değiştirecek yeni perdeler hediye etmek güzel bir fikir olmaz mı?

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.