DOLAR 32,3408
EURO 35,0898
ALTIN 2239,983
BIST 8792,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Somfy’den Tahoma akıllı ev sistemi

    Somfy’den Tahoma akıllı ev sistemi
    20.03.2017
    A+
    A-

    Teknoloji artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kullanılan birçok eşya, gelişen teknoloji ile akıllı hale gelerek hayatı kolaylaştırıyor. Yaşam alanları da şimdi yeni sistemlerle konfor kazanıyor. Bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, TaHoma® Akıllı Ev Sistemi ile hayat standardını yükseltiyor.



    Somfy’nin Tahoma® Akıllı Ev Sistemi; motorize panjurlar, tenteler, ışıklandırmalar, ısıtma sistemleri, bahçe ya da garaj kapıları dahil tüm ekipmanlarınızı birbiriyle bağlantılı hale getirip istediğiniz zaman, evinizden ya da dışarıdan kontrol etmenizi olanaklı hale getiriyor. Böylece yaşam alanlarında daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hayat sağlıyor. Örneğin akşamları ışığınız istediğiniz kadar yanarken, garaj ve bahçe kapılarınız evden çıktığınızda otomatik olarak kapanabiliyor. Evinizdeki kamera ve dedektörler yardımı ile alarm durumunda evinizde olmasanız bile anında bildirim almanız mümkün oluyor. Enerji tasarrufu için ısıtma sisteminiz ile panjurlarınız birlikte çalışabiliyor ve güneş sensörleri sayesinde panjurlarınız güneş ışığı seviyesine göre otomatik olarak kontrol edilebiliyor. Üstelik TaHoma®, kullanıcı dostu arayüz, bulunduğunuz her yerden kolay ulaşım, pratik kurulum ve kullanım özellikleriyle de fark yaratıyor.
    TaHoma®, 100’den fazla cihaz ile uyumlu çalışıyor…
    Sertifikalı güvenlik çözümü…
    Somfy Tahoma® Akıllı Ev Sistemi için io-homecontrol güvenlik protokolünü kullanıyor. Sistem ayrıca yüksek performanslı SySS güvenlik sertifikasına sahip bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.