DOLAR 32,5529
EURO 34,895
ALTIN 2431,751
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbaharda sıcacık kahveniz dilediğiniz yerde sizinle

    Sonbaharda sıcacık kahveniz dilediğiniz yerde sizinle
    15.10.2019
    A+
    A-

    Havalar soğumaya başladı. Soğuk içeceklerden sıcak içeceklere geçiş zamanı başladı. Bu nedenle zaman zaman kendi hazırladığımız içecekleri yanımıza alarak dışarıda içmek istiyoruz.  Bunun için kolay taşınabilen termoslar, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Eyüboğlu’nun bünyesine yeni katılan SIGG termos, yanınıza alacağınız kahve ya da çayın her daim taze kalmasını sağlıyor.

    Yüksek kalitesi, paslanmaz çelik yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan termoslar, dayanıklı yapısıyla içeceğinizin tadında bozulma oluşmasını engelliyor.  BPA içermeyen termoslar, ideal hijyenik koşullara uygunluk sağlarken koku oluşumunu önlüyor. Yeni nesil termoslar, zevkli bir içme deneyimi sunarken, zararlı maddeleri yok eden yapısı ile sağlıklı kullanım imkanı sunuyor.

    Taşıma kolaylığına sahip, hafif yapısıyla yanınızdan ayırmayacağınız termosların temizliği de oldukça kolay. 90 santigrat dereceye kadar bulaşık makinesinde yıkanabilen ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.