DOLAR 32,4726
EURO 34,7442
ALTIN 2438,961
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbaharda Yataş’la yatak odalarında renkler geçidi

    Sonbaharda Yataş’la yatak odalarında renkler geçidi
    02.10.2017
    A+
    A-

    Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığını 41 yıllık deneyimiyle taçlandıran Yataş Bedding, Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’yla sonbaharda yatak odalarına renk, dinamizm ve doğallık katıyor. Çizgisel keskin formların renklerle ve göz alıcı çiçek desenleriyle buluştuğu Bonny, Monet ve Viva Nevresim setleri, tasarımları ve renkleriyle yazdan kalan güneşli günlerin sıcaklığını yatak odalarına taşıyor.

    Uykuya dair uzmanlığının yanı sıra nevresim takımlarıyla da yatak odalarına tarz katan Yataş Bedding, Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’yla dinamizm ve dinginliği bir araya getiriyor.

    Bonny, Monet ve Viva nevresim setleri, göz alıcı desenleri ve ahenkli birlikteliği yansıtan renk kombinasyonları ile yatak odalarına yazdan kalma günlerin huzur veren ışığını yansıtıyor.

    Renklerin Dansı Yatak Odalarında!

    Yataş Bedding Renklerin Harmonisi Nevresim Grubu’nun tüm ürünleri yüzde 100 pamuk dokuma kumaştan üretiliyor. Ranforce 59 tel dokuma sıklığı kalitesinde olan setler, tüm ürünlerinde çift yönlü kullanıma da imkan veriyor. Kumaş yapısı dokuma pamuktan oluştuğu için nefes alan, sağlıklı ve uzun ömürlü dokusuyla dikkat çeken RenklerinHarmonisi Nevresim Grubu, renk ve canlılığı yatak odalarına taşımak isteyenlerin favorisi olmaya aday.

    Bonny Nevresim Takımı, çizgisel tasarımı ve canlı renkleriyle ön plana çıkarken; Monet Nevresim Takımı, kırmızının enerji veren tonuyla geometrik desenlerin göz alıcılığını harmanlıyor. Viva Nevresim Takımı ise mavi, beyaz ve sarı tonlarının hakim olduğu büyük çiçek desenleriyle, huzuru yatak odalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.