DOLAR 32,5114
EURO 34,9486
ALTIN 2436,153
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sönmez Aydın: Her zaman olduğu gibi en güvenli liman

    Sönmez Aydın: Her zaman olduğu gibi en güvenli liman
    25.02.2017
    A+
    A-

    Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın TÜİK’in açıklamış olduğu Türkiye genelinde gerçekleşen 2017 Ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi.

    Sönmez Aydın, “Bugün TÜİK tarafından açıklanan rakamlar sektörümüz için oldukça sevindirici. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye ekonomisinin böyle sağlam adımlarla yoluna devam etmesi ümit verici. Hükümetimizin sektörümüze vermiş olduğu destek ve teşviklerle Türkiye ekonomisi oldukça olumlu gelişmeler yaşamaya devam edecektir. İnşaat sektörünün canlılığını koruması için başlatılan kampanyalar hem yatırımcıların hem de konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. TÜİK tarafından açıklanan son rakamlara göre de Türkiye genelinde ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre % 12,8 oranında artış göstererek 95 bin 398 olmuş. Bu rakamlarda bizlere inşaat sektörünün güvenli bir liman olmaya devam ettiğinin göstergesidir. Öte yandan sektörün alım satımlarda alınan harçlar için acil düzenlemeye ihtiyacı bulunuyor, sektör temsilcileri olarak bu konuda da bir an önce bir destek bekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.