DOLAR 32,5985
EURO 34,7787
ALTIN 2496,291
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sosyal medya evde kutlama devrini bitiriyor

    Sosyal medya evde kutlama devrini bitiriyor
    19.03.2019
    A+
    A-

    Sosyal medya, kutlama alışkanlıklarını da değiştiriyor. Son yıllarda gittikçe popüler olan parti evleri; ‘gender’ (cinsiyet) partilerinden doğum gününe, baby shower’dan 5 çayı davetine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Minikler ve büyükler için davetler hazırlayan Mia Festa Party & Events, şimdiye kadar 500 etkinlikte 20 binden fazla kişiyi ağırladı. Son dönemin en popüler kutlamaları ise 1 yaş doğum günü partisi ve gender parti…

    Sosyal medya hayatın birçok alanında olduğu gibi kutlama alışkanlıklarını da değiştiriyor. Artık özel günler, ev yerine etkinlik mekanlarında kutlanıyor. Son dönemde gittikçe popüler hale gelen parti evleri ise gender partiden (çocukların cinsiyet kutlaması) doğum gününe, baby shower’dan 5 çayı davetine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kutlama organizasyonları, ev ve restoranlardan temalı mekanlara doğru kayıyor.

    20 bin kişi kutladı

    İstanbul’un en konforlu etkinlik mekanı Mia Festa Party & Events de minikler ve büyükler için 500’den fazla unutulmaz davete ev sahipliği yaptı. Şimdiye kadar 20 binden fazla çocuk ve yetişkini Suadiye’deki şık mekanında ağırlayan Mia Festa, yeni şubesini Avrupa yakasında açmaya hazırlanıyor.

    2017 yılı sonunda, Damla Anol Erol ve Yağmur Anol kardeşler tarafından özel etkinlik pazarına yeni bir soluk getirmek üzere kapılarını açan Mia Festa, Kadıköy Suadiye’de 200 metrekarelik kapalı alanda 25 çocuk ve 50 yetişkin ağırlayabiliyor.

    Çocuklar için survivor parkuru

    Çocuklar, survivor parkurunun da bulunduğu özel oyun alanında animatörler eşliğinde eğlenceli saatler geçirebiliyor. Mia Festa; doğum günleri, çay davetleri, baby shower partileri, brunch davetlerinin yanı sıra yılbaşı partileri ve kurumsal şirketler için workshop ve özel toplantılara da ev sahipliği yapıyor.

    Butik otel konforunda servis

    Kendi mutfağında çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı yiyecekler sunan Mia Festa, her bir kişi için 9 parçadan oluşan servis konseptiyle, misafirlerini titizlikle ağırlıyor. Sunulan etkinlik hizmeti; tüm mekanın tahsisi, animatörler, seçilen konsepte göre süsleme, yetişkin ve çocuklar için ikramlar, sınırsız içecek, oyun alanı ve parti sonu bubble disko şovunu kapsıyor. Hem minikler, hem de büyükler için eğlence ve zarafetin, detaylardaki inceliklerle tamamlandığı Mia Festa’da aynı zamanda evinizdeki samimiyeti ve sıcaklığı bulabiliyorsunuz. Bağdat Caddesi’ne yakınlığı sayesinde ulaşımda da kolaylık sunan mekan, miniklerin hayallerini gerçeğe dönüştürmenin yanı sıra farklı sunum ve benzersiz servis kalitesiyle, çocuklarına eşlik eden ebeveynlere de unutulmaz bir gün vadeden ilk mekan olma özelliği taşıyor.

    Yiyecekler bahçeden

    Bir aile işletmesi olarak, anne Sibel Anol’un da işin mutfağında yer aldığı Mia Festa; kendi bahçelerinde yetişen meyve ve sebzelerle hazırlanan vişneli yaprak sarmasından kırmızı meyveli sakızlı muhallebiye, pizzadan apple crumble’a kadar birçok spesiyal lezzetle, misafirlerine diğer parti mekanlarından çok daha farklı bir deneyim yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.