DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Splendieuse serisi ile lekelere veda

    Splendieuse serisi ile lekelere veda
    05.07.2017
    A+
    A-

    Ciltteki lekelere savaş açan, daha parlak bir cilt vadeden Splendieuse® serisi, 5 patente sahip içeriğiyle leke karşıtı bakımda yepyeni bir sayfa açıyor. Sebebi ne olursa olsun tüm cilt lekelerini hedef alan Splendieuse® serisi, NUXE laboratuvarlarının çiçekler üzerindeki uzmanlığını yansıtıyor. C vitaminini inovatif çiçeklerle birleştiren seri, muhteşem ve göz alıcı bir cilt vadediyor.

    ÇOK YÖNLÜ LEKE KARŞITI ETKİ

    Farklı sebeplerle oluşmuş olan cilt lekelerinin hem boyutlarını küçülten, hem de rengini açan Splendieuse® serisi, Beyaz Çiğdem ve Kum Zambağı’nı kakao özleri ve C Vitamini ile harmanlayarak pigmentasyonun tüm aşamalarında etki gösteriyor.

    MEŞALE ZENCEFİLİ MUCİZESİ

    Büyüleyici bir cilt için, Poliferol açısından zengin olan Meşale Zencefili oleoaktiflerinden faydalanan Splendieuse® serisi, böylelikle koyu renk halkaların kaynağına iniyor.

    FARKLI SEÇENEKLER İLE KULLANIM KEYFİ

    Klinik testler ile etkinliği kanıtlanan Splendieuse® serisinde, farklı cilt problemlerine özel ürün seçenekleri yer alıyor. Özelllikle lekelerin çoğaldığı ve renklerinin koyulaştığı yaz döneminde Splendieuse® serisini düzenli olarak kullanarak güneşin zararlı etkilerinin önüne geçebilirsiniz. Üstelik harika dokuları ve beyaz çiçeklerin elegan kokuları ile benzersiz bir kullanım keyfi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.