DOLAR 32,5762
EURO 34,8878
ALTIN 2441,628
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sporu ve teknolojiyi sevenlere yakışan saat: Diesel

    Sporu ve teknolojiyi sevenlere yakışan saat: Diesel
    14.10.2019
    A+
    A-

    Diesel’in yeni modeli Crusher, sahip olduğu şık tasarıma ek olarak Quartz teknolojisi ve sunduğu fonksiyonlarla sporu ve teknolojiyi yaşamlarının bir parçası olarak gören erkeklere hitap ediyor.

    Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Diesel’in yeni koleksiyonunu sportif ruhlu erkeklerle buluşturuyor. Teknolojik yapısı ile fark yaratan Diesel Crusher erkek kol saati modeli, siyah ve kırmızının mükemmel uyumunu tasarımlarına taşıyor.

    Detaylara ve sportif görünmeye önem veren erkeklerin güçlü, sağlam ve estetik duruşunu da yansıtan bu model 46 mm’lik çapa ve 15 mm’lik kalınlığa sahip yuvarlak kasadan oluşurken Quartz teknolojini kullanıyor. Mineral cam, dijital kadran tipi ve 5 ATM su geçirmezlik özellikleriyle birlikte sahip olduğu kronometre, takvim ve alarm fonksiyonları ile bu model sporu ve teknolojiyi yaşamlarının bir parçası olarak gören ve özgürlüklerine önem veren erkekleri adeta büyülüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.