DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    StartersHub ve EY Türkiye iş birliğiyle başlatılan “EY VenturesTalk”un ikincisi düzenlendi

    StartersHub ve EY Türkiye iş birliğiyle başlatılan “EY VenturesTalk”un ikincisi düzenlendi
    27.04.2018
    A+
    A-

    StartersHub ve EY Türkiye iş birliğiyle başlatılan “EY VenturesTalk”un ikinci sohbet toplantısında yatırımcılar, kurumsal şirketler ve startup’lardan uzmanlar bir kez daha aynı platformda buluştu. 26 Nisan tarihinde, İstanbul’da gerçekleştirilen buluşmada, “Şirket Değerlemesi ve İş Planı” konusu masaya yatırıldı.

    Türkiye’nin önde gelen erken aşama teknoloji girişimi yatırımcılarından StartersHubEY Türkiye iş birliğiyle “EY VenturesTalk” sohbet toplantılarının ikincisini 26 Nisan 2018 Perşembe günü düzenledi. Kurum temsilcilerini ve girişimcileri aynı platformda buluşturmayı hedefleyen etkinlik, StartersHub’ın İstanbul Levent’teki merkezinde, “Şirket Değerlemesi ve İş Planı” konusu çerçevesinde gerçekleştirildi.

    Şirketler ve start-up’lar arasındaki sinerji ile yeni nesil iş fırsatları ve büyüme alanları yaratmak üzere gerçekleştirilen sohbet toplantısının açılış konuşmaları StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman ve EY Türkiye Kurumsal Finansman Şirket Ortağı Demet Özdemir ve tarafından gerçekleştirildi.

    Start-up ekosisteminin, Türkiye’nin ekonomik ve teknolojik açıdan gelişmesinde büyük bir yere sahip olduğuna dikkat çeken EY Türkiye Kurumsal Finansman Şirket Ortağı Demet Özdemir, ülkemizin gelecekte global bir yatırım merkezi haline gelmesinde bu ekosistemin kritik rol oynayacağına değindi. Özdemir, yeni girişimlerin doğması, gelişmesi ve başarıya ulaşabilmesi için girişimci ruhların ortaya çıkarılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti. “EY olarak gerek global gerekse Türkiye’deki girişimcilere yönelik inisiyatiflerimiz arasında start-up’lara da özel olarak eğiliyoruz.” diyen Özdemir, küresel çapta gerçekleştirdikleri EY Accelerating Entrepreneurs Programı ve EY Velocity dijital platformundan bahsederek, EY Global’in geçtiğimiz yıl 10. yılını kutladığı, Türkiye’de ise Mayıs başında üçüncüsü için başvuruların alınacağı Girişimci Kadın Liderler Programı ile kadın girişimcilerin işlerini büyütmelerine destek olduklarını hatırlattı.

    EY VenturesTalk’un girişimcilik ekosisteminde önemli bir boşluğu doldurduğuna işaret eden StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Dorman ise, ikincisi düzenlenen EY VenturesTalk sohbet toplantılarınızın kurumlar ile start-up’lar arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti. Kurumların sahip olduğu deneyimi, start-up’ların esnekliği ile birleştirerek, yeni ekonomiye ve iş dünyasına hizmet eden bir sinerji yarattıklarını kaydeden Dorman, bu sinerjiyi besleyecek çalışmaların artarak devam edeceğini açıkladı.

    Özel sektör ve start-up iş birliği değerlendirildi

    Etkinlik kapsamında düzenlenen Yatırımcı ve Start-up İş Birliği Paneli EY Türkiye Kurumsal Finansman Şirket Ortağı İnciser Olguner moderatörlüğünde gerçekleşti. Son derece dinamik ve interaktif geçen panelde Revo Capital Genel Müdürü Cenk Bayrakdar ile Türkiye’nin başarılı start-up’larından, akıllı ev termostatı Cosa ürünüyle Nuvia’nın Kurucu Ortağı Cem Gül, yatırımcıların start-up’lara yatırım yaparken iş planlarında nelere dikkat ettiklerinden, şirket değerleme süreçlerinden ve yatırımcıların start-up’lara sunduğu kazanımlardan bahsettiler. İnteraktif sohbetler ve networking alanları ile EY VenturesTalk, iş dünyasının önde gelen isimleri ve başarılı girişimcileri yeni iş fırsatları ve bakış açıları çerçevesinde bir kez daha bir araya getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.