DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Steam’e açılan Black Desert Online’a yoğun ilgi 2. Steam sunucusunu açtırıyor

    Steam’e açılan Black Desert Online’a yoğun ilgi 2. Steam sunucusunu açtırıyor
    28.05.2018
    A+
    A-

    17 Mayıs 2018 Perşembe günü Steam üzerinde açılan Black Desert yoğun ilgiyle karşılandı. Bir çok oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Türkiye’nin en geniş ve en çok oyunculu MMORPG’si Black Desert, geçtiğimiz hafta özel indirimler ve yeni sunucusuyla Steam’de açılmıştı. Steam üzerinde Black Desert Online’a gösterilen yoğun ilgiyle ‘Çok Satanlar’ sıralamasında 3 gündür birinci sırada bulunan oyunun yapımcısı ve yayıncısı Pearl Abyss henüz üç gün olmadan talebi karşılamak için yeni bir sunucu açacağını duyurdu.

    Gerek Ramazan etkinlikleri gerekse yeni sunucu açılışı ile oyuncuların yoğun olarak ilgi gösterdiği Black Desert, 3 farklı sınıfı aynı anda oyuna ekleyerek bir ilki gerçekleştirmişti. Birbirinden farklı özellikleri ve animasyonlarıyla Striker, Mystic ve Kara Şövalye, Black Desert’ün tehlikeli ama bir o kadar da eğlenceli dünyasına merhaba dedi.

    Geçtiğimiz yıl sonu Türkiye’de açılan Black Desert Online, Steam’e özel yaptığı sunucu açılışı ve %50 indirimlerle oyuncuların en çok ilgi gösterdiği MMORPG’lerden biri oldu. Son açılan sunucunun çok talep görmesi ile toplam sunucu sayısını 9’a, Steam sunucu sayısını 2’ye yükselten Black Desert Online büyümesine devam ediyor.

     

    Steam açılışı ile yeniliklere önem veren Black Desert Online, Ramazan için yapılan görsel güncelleme ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı oyuncuların havai fişeklerle katıldığı görsel bir şovla kutladı.

    Ramazan vesilesiyle oyuna yeni bir güncelleme ekleyen Black Desert, gece çıkan Ay ve Yıldız teması ile oyuna yeni bir soluk getirdi.

    Türkiye’nin en büyük MMORPG’si Black Desert Online, önümüzdeki günlerde yeniliklerine ara vermeden devam edecek.

    Black Desert Online hakkında

    Koreli Pearl Abyss tarafından geliştirilen, yine kendisine ait olan ve tarihin en gelişmiş grafik motoru olan Black Desert Engine’i kullanan Black Desert Online, gerçeğinden ayırt edilemeyen detaylı karakterler yaratma, oyun tarihinde hiç görülmemiş derinlikte ve detayda ticaret, üretim ve görev alt sistemleri, bilgi ve deneyime dayalı karakter geliştirme metoduyla oyun dünyasında büyük ses getirmişti.

    Black Desert Online’ın en dikkat çekici özelliği, alışılmış MMORPG türünün aksine, oyuncuların karakter gelişimlerini keşif, deneyim ve bilgiye dayalı, yenilikçi bir yolla yapmalarını sağlaması. Black Desert dünyasında, oyuncular kuşandıkları silah ve zırhlarla değil, dövüştükleri yaratıklardan edindikleri deneyimlerle, konuştukları karakterlerden aldıkları bilgilerle güçleniyorlar. Oyuncuların koştukları mesafeler, taşıdıkları yük gibi aktiviteler hesaplanarak, karakterleri zamanla gelişiyor ve bu MMORPG türü için bir ilk kabul ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.