DOLAR 32,3341
EURO 35,1781
ALTIN 2247,174
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Stil sahipleri ve hayatın keyfini çıkaranlar için Geberit’ten Monolith

    Stil sahipleri ve hayatın keyfini çıkaranlar için  Geberit’ten Monolith
    27.12.2017
    A+
    A-

    Yaşam alanlarında güçlü ve ferah bir dokunuş yakalamak isteyenlerin karşısına yeni nesil Monolith rezervuar modülüyle çıkan Geberit; banyolarda konforu hedeflemenin ötesinde kısa sürede takipçilerini yepyeni bir banyoyla buluşturarak akıllı öneriler sunuyor.

    Birbirinden şık ve iddialı tasarımların altına imza atan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltmeye devam ediyor.

    Modern banyoların vazgeçilmez parçası

    Minimalist tasarımını inovatif bakış açısıyla harmanlayan Geberit’in rezervuar modelleri arasında yerini alan Geberit Monolith rezervuar modülü modern banyoların vazgeçilmez parçası oluyor. Hem yeni inşaatlarda hem de renovasyonlarda kullanıcısına büyük avantaj sağlayan rezervuar, yaşam alanlarındaki farklılığın ismi oluyor. Montajı esnasında banyoda yapısal bir değişiklik gerektirmeden monte edilen modüllerin aynı zamanda birden çok fonksiyonu bulunuyor. Geberit Monolith rezervuar;  fonksiyonelliği ve güçlü bir tasarımı yan yana getiriyor.

    Kaliteli, az bakım gerektiren temperli cam malzemeden üretilen modül, kolaylıkla monte edilebiliyor. Monolith’in AquaClean akıllı klozetlerle de uyumlu olan ve siyah, beyaz ya da toprak rengi seçenekleriyle banyolara uyum sağlayan Monolith ailesi, yaşam alanlarınızı kişiselleştirmenize eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.