DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Stilinizin yaşam alanındaki kombinasyonu

    BTicino, Livinglight anahtar-priz serisi ile İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle birleştiriyor.Livinglight, yenilikçi ve farklı tasarımı, ekstra inceliği, malzeme ve renk alternatifleriyle hayalinizdeki evi, konutu ya da çalışma alanınızı gerçeğe dönüştürüyor.

    Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor.

    BTicino Livinglight Serisi: Dikdörtgen, International ya da Air…

    Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyan Bticino Livinglight, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor. Bticino Livinglight serisi, fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle var olduğu mekanı daha da güzelleştiriyor. Air, international ve dikdörtgen çerçeve alternatifleri sunan BTicino Livinglight; krom, bronz, civa gibi sayısız renk alternatiflerinin yanında tasarımı ile anahtarlar için geleneksel görünümün dışına çıkmış yepyeni bir tarz yaratıyor. Modern tarzın en iyi yansıması Livinglight, tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getirerek evlerde zarif kombinasyonlar oluşturuyor.

    Resim

    İstenen tüm form ve tuş kombinasyonlarının serbestliği ile oluşturulabilen BTicino Livinglight serisi, fikirlerinize sınırsız özgürlük kazandırıyor. Renk çeşitliliği, incelik ve kolay kullanımıyla duvarlarınıza tarz, estetik ve hava katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.