DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Su baskınlarını komşularınızdan duymayın 

    28.07.2017
    A+
    A-

    Su baskını tehlikesine karşı ev ve işyerlerinde önlem almak isteyenlerin yardımına elektronik güvenlik sistemleri yetişiyor. Pronet, 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti kapsamında evlere yerleştirilen nem detektörleriyle, su baskını ihtimali oluştuğunda en kısa süre içerisinde yetkililere haber verilmesini sağlıyor. Böylece komşulardan felaket haberi almadan önce, zararı önlemek mümkün oluyor.

    Ev ve işyeri güvenliği dendiğinde akla gelen ilk konu hırsızlık oluyor. Ancak artık elektronik güvenlik sistemleri su baskınlarına karşı da önlem almayı mümkün kılıyor. Pronet, 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti kapsamında sunulan su ve nem detektörleriyle, ev veya işyerlerinde normalin dışında bir durum oluştuğunda harekete geçiyor. Sistem, kullanıcılar evde olmasa dahi Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne sinyal iletiyor. Böylece büyük kayıplarla sonlanabilecek vakaları önlemek mümkün oluyor.

    Zarar oluşmadan önlemek mümkün

    Elektronik alarm sistemlerinin “önleyici” özelliğine dikkat çeken Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Evimizde bir su sızıntısı ya da baskın olduğunda, çoğumuz bunu komşularımızdan duyarız. İş yerinde veya dışarıdaysak aceleyle eve gitmeye ve durumu kontrol altına almaya çalışırız. Çok yönlü hizmetler sunan alarm sistemleri ise hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, acil sağlık ve panik hallerine en hızlı şekilde müdahale edilebilmesinin yanı sıra, su baskınlarının da zarar oluşturmadan önlenmesini sağlıyor” dedi.

    Her yıl yüzlerce vakayı haber veriyor

    7/24 hizmet veren Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, herhangi bir tehlike anında kullanıcıyı, dünya standardı olan 60 saniyenin çok altında, ortalama 10 saniye içinde arıyor. Yılda 1 milyon çağrı karşılayan merkez yüzlerce su baskınını ilgililere haber vererek en kısa sürede müdahale edilmesini sağladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.