DOLAR 32,3324
EURO 35,1678
ALTIN 2241,362
BIST 8715,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şua İnşaat’tan 48 Ay 0 Faizle Hemen Teslim 2+1’ler

    Şua İnşaat’tan 48 Ay 0 Faizle Hemen Teslim 2+1’ler
    27.08.2018
    A+
    A-

    Elite Concept’in Amerikan ve kapalı mutfak alternatifleri bulunan 2+1’lerinde yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay 0 faiz fırsatı

    Şua İnşaat’ın “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında elit bir konsept” söylemi ile Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile ilgi görüyor. Büyüklükleri 97 ila 140 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerde fiyatlar 962 bin TL’den başlıyor. İster Amerikan mutfaklı ister kapalı mutfaklı 2+1 daire seçeneğinin yer aldığı Elite Concept’te, 1+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri de bulunuyor. İki bloğunda hemen teslim avantajı bulunan Elite Concept’ten teslime özel kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ve Şua İnşaat bünyesinde banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün.

    İnşaat sektöründe 26 yıldır çok sayıda yeni nesil konut projesine imza atan Şua İnşaat’ın, Anadolu yakasının kalbi ve yaşamın merkezi Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 dairelerin büyüklükleri 97 ila 140 metrekare arasında değişiyor. Hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çeken Elite Concept’te, 2+1 dairelerin açık ve kapalı mutfak alternatifleri de bulunuyor. Amerikan mutfaklı 2+1’ler 962 bin TL’den, kapalı mutfaklı 2+1’ler ise 1 milyon 554 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    İki blokta teslimler başladı

    “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında elit bir konsept” söylemi ile hayata geçirilen Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Yüzde 70’i 2+1 ve 3+1, yüzde 30’u ise 1+1 daire tiplerinden oluşan Elite Concept’te 4 adet 4+1 daire bulunuyor. İki blokta teslimlerin başladığı Elite Concept, teslim dönemine özel olarak başlatılan kampanya ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunan Elite Concept, bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliği taşıyor Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm önemli temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması hedefleniyor.

    Merkezin merkezinde…

    Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükselen Elite Concept; E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunan proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

    İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu Fikirtepe

    Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinin sürdüğü Fikirtepe, teslim için gün sayan prestijli projeler, hızla devam eden bağlantı yolu, viyadük, kavşak ve alt yapı çalışmaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bölgede irtibat ofisi açarak dönüşüm sürecini daha da hızlandırmak adına start verdiği çalışmalar gibi pek çok faktörün etkisiyle değerine değer katıyor. Tamamlandığında düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile İstanbul’un en seçkin semtlerinden biri haline gelmesi planlanan Fikirtepe, yüksek prim potansiyeli ile yerli ve yabancı yatırımcıların da gözdesi konumunda. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’de, bugün ortalama 7 bin ila 10 bin lira arasında değişen metrekare fiyatlarının projeler tamamlandığında daha da artarak İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.