DOLAR 32,3834
EURO 35,0633
ALTIN 2459,613
BIST 9092,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sultanahmet Köftecisi KKTC’de 4 şube daha açacak

    Sultanahmet Köftecisi KKTC’de 4 şube daha açacak
    20.07.2018
    A+
    A-

    1920 Sultanahmet Köftecisi Onursal Başkanı Mehmet S. Tezçakın: “KKTC’de büyük bir imalathane kurup, Gazimağusa merkez, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Lefkoşe ve Girne’de 4 dükkan daha açacağız.”

    İstanbul’un asırlık lezzet durağı 1920 Sultanahmet Köftecisi, büyük ilgi gördükleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 4 şube daha açacak.

    1920 Sultanahmet Köftecisi Onursal Başkanı Mehmet S. Tezçakın, Gazimağusa’daki Citymall AVM’de açtıkları şubenin gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

    KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ın Sultanahmet Köftecisi’nin müdavimleri arasında yer aldığını, resmi ya da özel İstanbul ziyaretlerinde Sultanahmet köftesini tatmadan ülkesine dönmediğini anımsatan Tezçakın, “Dükkanımıza yapılan bu ziyaretler medyada da yer aldığından KKTC’li vatandaşların bize karşı özel bir ilgisi vardı. İsanbul’a yolu düşen KKTC’li kardeşlerimizin büyük çoğunluğu dükkanımıza gelir, bizden yavru vatanda dükkan açmamızı isterdi” dedi.

    Yıllardır planladıkları KKTC projesinde ilk adımı CityMall ile attıklarını, yoğun ilgi üzerine yeni yatırımlar yapma kararı aldıklarını kaydeden Tezçakın, “Bu kararımızda şirketimiz CEO’su Mert Tezçakın başkanlığında yürütülen Turquality çalışmalarının tamamlanma aşamasına gelmesi de etkili oldu. Turquality desteğinin sağlayacağı güçle çok yakında KKTC’de büyük bir imalathane kuracağız. Ardından, Gazimağusa merkez, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Lefkoşe ve Girne’de 4 dükkan daha açacağız” diye konuştu.

    Son yıllarda yurt dışı yatırımlara ağırlık veren1920 Sultanahmet Köftecisi’nin, KKTC’nin yanı sıra Almanya, İngiltere ve Azerbaycan’da da şubeleri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.