DOLAR 32,3384
EURO 35,1073
ALTIN 2241,106
BIST 8728,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süper Bilim Dedektifleri ile Eğlenceli Bilim Capacity’de

    Süper Bilim Dedektifleri ile Eğlenceli Bilim Capacity’de
    14.11.2019
    A+
    A-

    2019-2020 eğitim-öğretim yılı takviminde ilk kez ara tatile girecek olan öğrencilere özel Capacity’de macera dolu bir yolculuk başlıyor!

    Ara tatilini dopdolu ve eğlenceli etkinliklerle geçirmek isteyen çocuklar, 18-22 Kasım tarihleri arasında Capacity’de devam edecek, “Süper Bilim Dedektifleri Eğlenceli Bilim”de buluşacaklar. Kendilerini sıradışı deneylerin içinde bulacak olan çocuklar, illüzyonun ardındaki sır perdelerini aralayacak gösterilerin de seyircisi olacaklar.

    Bilim şenliğinde ayrıca canlıların muhteşem dünyasından havanın kuvvetine, ses halkalarından gazlı içeceklerin zararlarına ve sıvının saniyeler içerisinde katı hale dönüşmesine kadar pek çok etkileyici atölye ile unutulmaz bir hafta yaşanacak.

    Bilim tutkunu, maceracı çocuklar, sömestr boyunca her gün 14.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek etkinlikleri sakın kaçırmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.