DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süper çocuk “Ben 10” hediye dağıtacak

    30.04.2018
    A+
    A-

    Armağan Mağazaları’nda 1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında çocukları çok sevindirecek bir kampanya gerçekleşecek. 70 TL ve üzeri alışveriş yapanlara “Ben 10 Kazı Kazan Kartı” hediye edilecek. Kartları kazıyan çocuklar Macbook, Playstation 4, iPad gibi heyecan verici hediyeler kazanacak.

    Omnitrix saatini takarak, eşsiz güçlere sahip bir süper kahramana dönüşen Ben 10, kötülerle mücadelesinde en büyük destekçisi olan çocuklar için yeni bir sürpriz hazırladı.

    1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında Armağan Mağazaları’ndan 70 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese anında “Ben 10 Kazı Kazan Kartı” hediye edilecek. Çocuklar kazıdıkları her kartta sürpriz bir hediyeyle karşılaşacak. Macbook’tan Playstation 4’e, iPad’ten Scooter’a, sırt çantasından indirim fırsatına kadar birbirinden güzel hediyelerle çocuklar mutlu olacak.

    Ben 10’in hikâyesi…

    10 yaşındaki Ben Tennyson, gizemli bir saat keşfederek olağanüstü güçlere sahip olur. Ben Tennyson bu saat sayesinde 10 farklı uzaylıya dönüşme yeteneği kazanır. Ben, gizemli güçlerini kötüleri durdurmak için kullanmaya başlar…

    Cartoon Network kanalında çizgi dizisi de olan Ben 10’in pek çok oyuncak ürünü bulunuyor. Giochi Preziosi’nin çocuklarla buluşturduğu Ben 10 oyuncakları, mağazalarda en çok satılan ürünler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.