DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Çelik Kapı ile kapılarda da akıllı dönem başladı

    Sur Çelik Kapı ile kapılarda da akıllı dönem başladı
    05.05.2017
    A+
    A-

    Sur Çelik Kapı, son teknoloji kullanarak tasarladığı inovasyon harikası çelik kapılarında, kullanım konforunun yanı sıra güvenliği de en üst seviyeye çıkartarak müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

    Gün geçtikçe artan hırsızlık olayları karşısında yaşam alanlarımız için kalkan görevi gören kapılar, teknolojiyle buluşuyor. Kopyalanabilen anahtarlar, kolayca açılabilen kapı ve pencereler ev sahiplerinin korkulu rüyası olunca, gelişen teknoloji sayesinde kişiye özel tasarlanmış ve sahibini tanıyan çelik kapı sistemleri karşımıza çıkıyor. Bu bakış açısıyla son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Smart Door ile yaşam alanlarının güvenliğini 7/24 sağlayan Sur Çelik Kapı, sanal anahtar sayesinden kullanıcısına kapı kilidini akıllı telefonundan, tabletinden veya diğer Bluetooth cihazlarınızdan açabilme imkanı sunuyor.

    Smart Door ile akıllı bir yaşamın kapıları sonuna kadar aralanıyor
    Sağlam, dayanıklı ve son teknolojiye uygun olarak tasarlanan kapıların her evin ihtiyacı olduğunun farkındalığıyla Sur Çelik Kapı, güvenli, inovatif ve akıllı kapı sistemi Smart Door ile akıllı bir yaşamın kapılarını sonuna kadar aralıyor. Kriptolu Bluetooth akıllı teknolojisi sayesinde herhangi bir ağa bağlanma ihtiyacı duymadan Smart Door, ‘kapı kilitli – kapı açık- pil seviyesi düşük gibi’ bildirimlerle güvenliğinizden emin olmanıza da olanak tanıyor. Sanal anahtar sayesinde zamanlanmış giriş yetkisini programlama şansı sunan Smart Door, her çeşit kapı tipinde ve boyutunda rahatlıkla kullanılabiliyor.

    ‘Teknolojiye ve güvenliğe yatırım yapmaya devam edeceğiz’
    Akıllı teknolojilerin yaşam alanlarımızı uzaktan, evinizin dışından kumanda edebilme imkanı sunduğunu söyleyen Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, bu sistemlerin insan yaşamına kolaylık ve güvenlik sağladığını ve artık insanların anahtar taşıma zorunluluğunun ortadan kalktığını söyledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.