DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski 41. Vodafone İstanbul Maratonundaydı

    Swarovski 41. Vodafone İstanbul Maratonundaydı
    05.11.2019
    A+
    A-

    Swarovski, 3 Kasım Pazar günü düzenlenen 41. Vodafone İstanbul Maratonunda Türk Eğitim Vakfını destekleme ve projeleri hakkında farkındalık yaratma amacıyla koştu. Şehrin en ikonik karakterlerinden Boğaziçi Köprüsü’nden başlayan ve iki kıtayı buluşturan anlamlı etkinlik, çok yüksek katılımla gerçekleşti.

    Daniel Swarovski, kristal şirketini insanlara ve gezegene saygılı bir iş yapma vizyonuyla 1895 yılında Avusturya Alplerinde kurdu.

    Swarovski Foundation ise 2013 yılında Daniel Swarovski’nin vizyonunu sürdürme ve gelecek nesillerde pozitif değişim yaratma amacıyla kuruldu. Vakıf, kültür ve yaratıcılığı geliştirme, refahı teşvik etme ve doğal kaynakları koruma olmak üzere en büyük etkiyi yaratabileceği üç alana odaklı faaliyetlerini sürdürüyor.

    Aynı yardımseverlik ruhunu paylaşan Swarovski Türkiye, 41. Vodafone İstanbul Maratonunda Türk Eğitim Vakfını gururla destekledi.

    Türk Eğitim Vakfı, her yıl Vodafone İstanbul Maratonu için bir bağış projesi başlatıyor. Bu yıl ‘Kazandığı Üniversiteyi Kaybetmesin’ adı verilen bağış projesi, maddi nedenlerle üniversite eğitimini bırakmak zorunda kalan öğrencilere yönelik farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bizim için son derece heyecanlı ve unutulmaz geçen bu günde Swarovski ekibinin değerli üyeleri bu öğrencilere yardım etmek için umut ve tutkuyla koştular. Bu amaç göz önünde bulundurularak ve Swarovski Foundation değerleri ve eylemleri doğrultusunda hareket edilerek Swarovski tarafından öğrencileri desteklemek amacıyla yapılan bağışın tamamı, üniversiteyi bırakmak zorunda kalan öğrencilerin eğitimlerini tamamlaması için kullanılacak.

    Yaratıcı sanatları desteklemek ve kültürel mirasın sürdürülebilirliğini sağlamak, Swarovski işinin özgün amaçlarından birini oluşturuyor. Swarovski Foundation, yaratıcı sanat alanlarında bursları ve başarıyı destekleyerek bu mirası devam ettiriyor. Vakıf, bu taahhüt kapsamında sanat, eğitim ve kültür kurumlarını destekleyerek sanatta yaratıcılığı geliştiriyor. Londra’daki Design Museum bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Swarovski Foundation Centre for Learning (Swarovski Vakfı Öğrenme Merkezi), Vakfın yaratıcı ortamda eğitime destek verme konusundaki ilk somut taahhüdünü temsil ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.