DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski Kozmik Kış Koleksiyonu

    Swarovski Kozmik Kış Koleksiyonu
    15.10.2019
    A+
    A-

    • Kuzey gece gökyüzü, mistik motiflerle dolup taşan yeni Swarovski Kış koleksiyonuna ilham veriyor.

    • TV ve dijital kampanyalar kadınları şans yıldızlarını bulmaya davet ediyor.

    Gökyüzünü andıran takılar, kıyafetlerinizi çağımızın bile üzerine çıkarabilir. Swarovski kış sezonu için benzersiz ışıltısını, Kuzey gece gökyüzünden ilham alarak sade ışıltıdan maksimum ihtişama kadar uzanan bir takı ve aksesuar kümesine hayat veren kozmik sembollerle aktarıyor.

    Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin yeni koleksiyon hakkında şunları söyledi: “Bazen günümüzün hareketli dünyasından sıyrılmanın en iyi yolu yıldızlara bakmaktır. Swarovski Kış koleksiyonu, günlük hayatımıza sihirli bir dokunuş katan göz alıcı kozmik semboller sunuyor. Bu sezon ışıltılı takı ve aksesuarlarımızın, bizleri özel hissettirmesi, olumlu duyguları güçlendirmesi ve onu kullanan kadınları yıldızlara dokunmaya teşvik etmesini istiyoruz.”

    KIŞ KOLEKSİYONUNDA ÖNE ÇIKANLAR

    Yıldızlar, hilaller ve diğer mistik motifler seçkin bir yerleştirmeyle parlak bir ışıltı yayarken alımlı bir palet, modern metalik renkler ve çok yönlü silüetler ise karıştırılmayı, yakıştırılmayı ve üst üste takılmayı bekliyor.

    Swarovski Symbolic

    Mistik ay ve yıldız motifleri; göz alıcı bir seçkinliğe sahip Swarovski Symbolic ve birlikte üst üste takıldığında harika bir görünüm sunan Swarovski Remix Collection’ı süslüyor.

    Penélope Cruz tasarımı Moonsun

    Gece gökyüzünün sihrinden ilham alan detaylı, zarif ve yön veren seçki, Penélope Cruz’un galaksiye olan tutkusunu yansıtmasının yanı sıra hilal şeklindeki bir yüzük, kolye, küpe gömleği ve uzun üst üste takılmış bir kolyeyle tamamlandı.

    Precisely

    Yoğun bir ışıltı yayan tasarımlar, zamansız pembe altın rengi ve berrak Swarovski kristali renklerindeki örümcek ağına düşüp donan su damlacıklarını yansıtıyor.

    Vintage

    Bu çarpıcı tasarım, sıra dışı Swarovski kristal kesimleri ve damla kolye ucu silüetiyle yoğun bir ihtişam sunuyor.

    Black Baroque

    Moda koyu Swarovski kristal tonlarıyla tamamlanan gösterişli ve çok yönlü tasarımlar, soyut motiflerin yanı sıra daha oyuncu fiyonk ve kalp şeklindeki sembollerle tamamlandı.

    Polar Bestiary

    Swarovski, kuzey zarafetini kristal ustalığıyla harika bir şekilde birleştiren cesur kutup ayısı temalı serisi ile Kuzey’deki vahşi yaşamdan esinleniyor.

    Pleasant

    Müzikten ilham alan motifler, günlük tarzlara ihtişam dokunuşu katan uzun damla küpelerde ışıldıyor.

    Octea Lux Moonphase

    Swarovski, saat kasasının içinde yer alan, özel kesimli Swarovski kristal çerçevesiyle ve ay minesiyle çevrelenen ışıltılı bir Samanyoluna yer veren yeni bir saatle, aya ilk ayak basışımızın 50. yıldönümünü kutluyor.

    KAMPANYA HAKKINDA

    Swarovski kış kampanyasıyla kadınları yıldızlara dokunmaya teşvik ediyor. Koleksiyonun kilit parçaları, şans yıldızlarını bulmak için gizlice bir gözlemevine giren karakterleri süslüyor. Fakat Swarovski kristallerinin gücü yıldızları gölgede bırakıp şovun yıldızı oluyor.

    Swarovski Kış koleksiyonu, Ekim 2019’dan itibaren Swarovski butiklerinde ve swarovski.com adresinde satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.