DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski Sonbahar/Kış 2019 Gözlük Koleksiyonu

    Swarovski Sonbahar/Kış 2019 Gözlük Koleksiyonu
    07.10.2019
    A+
    A-

    Swarovski en yeni Gözlük Koleksiyonuna oldukça tarz dolu bir dokunuş katıyor.

    Yeni ürünler, Swarovski kristalinin ve ışığın sihrini kutlayan çarpıcı modern güneş gözlükleri ve optik tarzlardan oluşuyor

    En yeni Gözlük Koleksiyonu, Swarovski kristalinin sihrini ve bu kristalin dünyanın dört bir yanındaki kadınları öz güvenli, parlak ve ışıltılı hissettirmesini kutluyor. Koleksiyonun ultra modern silüetleri, saf çizgileri ve ışıltılı detayları, her sezon zahmetsizce tarz kalmayı başararak kadınlara tüm yıl boyunca neşe katıyor.

    Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin yeni Koleksiyon hakkında şunları söyledi: “Bir kıyafete modernlik katmak söz konusu olduğunda çok az aksesuar gözlük kadar etkili olabilir. Sonbahar/Kış 2019’da yeni Koleksiyon, Kristal ve ışığın baş döndürücü yansıma oyununu kutluyor. Bu sezon, yaratıcılık ve işçilik onu takan tüm kadınlara mutluluk ve ışıltı katan çağdaş tarzlarla birleşiyor.”

    KOLEKSİYONDA ÖNE ÇIKANLAR

    En son eklenen ürünler Swarovski takı serilerinden ilham alırken, her bir tasarımın merkezinde ise Swarovski kristalinin göz alıcılığı ve çok yönlülüğü yer alıyor.

    SK0264 01B

    Modern kadın için tasarlanan kadınsı, görkemli ve zahmetsiz bir kullanım sunan siyah asetat çerçeveler, sap kısımlarında zarif berrak Swarovski kristal süslemelerle tamamlandı.

    SK0266 32G

    İri trendi asla dur durak bilmiyor. Bu gözlük sap kısımlarında yeni göz damlası şeklindeki Swarovski kristal süslemelerle tamamlanırken, cam kısmında altın renk ışıltıya yer veriyor.

    SK0256

    Seçkin çizgiler, dikkatleri üzerine çeken Swarovski Crystal Rocks üst çerçeve süslemesine yer veriyor. Genç, sıra dışı ve alt çerçevesiz tasarım, abartısız bir yansıma özelliğine sahip yuvarlak camlarla tamamlandı.


    SK0257

    Üst çerçevedeki Swarovski Crystal Rocks detaylar, kaç sezon geçerse geçsin çarpıcı bir tarz sunuyor.

    SK0258

    Bu façetalı ve moda çerçeve, efsanevi Swarovski Nirvana Koleksiyonundan ilham alıyor. İnce oval şeklindeki gözlükler oldukça modayken sap kısımlarında yer alan çarpıcı Swarovski kristal dekorasyon ise ışığı yakalıyor.

    SK0259

    Sekizgen güneş gözlükleri, yuvarlak ve kare tasarımların mükemmel bir karışımıdır. Bu çerçeveler, sap kısımlarında yer alan Swarovski Nirvana kesimli kristal süslemesi sayesinde ışıltının yanı sıra moda bir tarz da sunuyor.

    SK0261

    Bu sezon ince çerçeveler yine moda sektörünün vazgeçilmez tarzı olmayı başarıyor. Zahmetsiz bir kullanım sunan bu tarz, sol sap kısmında yer alan Swarovski Efsanevi Kuğu kristal detayları sayesinde her ortamda tarzınıza ekstra ışıltı katıyor.

    SK0262

    Zamansız ve zarif kedi gözü tasarımına kadınsı bir yorum katan bu çerçeveler, sap kısımlarında ekstra etki için parlak asetat ve şık Swarovski kristal detaylarla tamamlandı.

    SK0263

    Çarpıcı derecede iri bir tasarıma sahip olan bu güneş gözlüğü, seçkin metal çerçeveler, yoğun bir ışıltı yayan Swarovski kristal sap süslemesi ve cesur, dikdörtgen silüetiyle yeni ve modern bir yorum kazanıyor.

     


    SK5344

    İnce siyah asetatla tamamlanan kedi gözü silüeti, sap kısımlarındaki zarif berrak Swarovski kristal detayları sayesinde ışığı yakalıyor.

    SK5340

    Oyuncu bir renk vurgusu ve Nirvana takı serisinden ilham alan Swarovski kristal detayları birleşerek, şık metal çerçeve ön kısma parlak bir ışıltı katıyor.

    SK5343

    Bu görkemli gözlükler, sap kısımlarındaki zarif Swarovski detayları ve ihtişamlı dikdörtgen biçimli asetat çerçevesiyle zıtlık yakalıyor

    SK5351

    İri yuvarlak metal çerçeveler inanılmaz derecede hafif bir kullanım sunarken sap kısımlarında ise yeni göz damlası Swarovski kristal detaylarıyla tamamlandı.

    SK5352

    Zıt asetat uçlara sahip bu iri kare metal gözlük, sap kısımlarında yeni göz damlası Swarovski kristal tekniğiyle karmaşık bir şekilde süslendi.

    SK5354-D

    Metal ve asetat karışımıyla tamamlanan ve zamansız ve zahmetsiz bir kullanım sunan tasarım, yeni göz damlası Swarovski detaylarıyla tamamlanan ince ve rahat saplara sahip.

    Swarovski Sonbahar/Kış 2019 Gözlük Koleksiyonu, Eylül 2019’dan itibaren seçili Swarovski butiklerinde ve swarovski.com adresinde satışa sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.