DOLAR 32,5916
EURO 35,0051
ALTIN 2453,896
BIST 9791,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swatch Skin ile harekete geç

    Swatch Skin ile harekete geç
    10.11.2017
    A+
    A-

    #YOURMOVE

    SKIN koleksiyonun yılın ilk aylarındaki başarılı tanıtımının ardından, Swatch, şimdi de kadın ve erkekler için iki kasa boyutu ile dokuz yeni modeli sunuyor. Bu ince tasarımlar, SKIN’in yenilikçi, özel iki ton dalga desenli çift enjeksiyon kasası ile sade ve kolay giyilen zarifliğe ulaşıyor. Kendine özgü stili ile tanınan SKIN üç elementi modanın ön sıralarında bir araya getiriyor: hafiflik, özgürlük ve kendini ifade.

    Bu yeni koleksiyonda, bu yılın başlarında tanıtılan en popüler modellerin ikisinin benzerleri ön plana çıkıyor. Göz alıcı SKINNOIR, orijinal ’büyük’ modelinin siyah ve beyaz renk şemasının karşıtlığı ile SKINSUIT’ı meydana getiriyor. SKINSNOW, sade beyaz görünüşü ve gümüş kadranı ile orijinal SKINPURE’un muhteşem ortağı rolünde. SKINTHROUGH’un uyanışı, 1997’de tanıtılan ilk SKIN koleksiyonunun retro zarifliğine geri götürüyor. Zamansız paslanmaz çelik, orijinal gümüş SKINMESH’e katılan üç modeli süslüyor: Siyah SKINOTTE, pembe altın SKINCHIC ve altın SKINMOKA.

    Her bir SKIN saati, göz alıcı dalga özelliğini, mücevher kesim tepe noktası tasarımı ve içerikli kadran özellikleri kadar iyi vurguluyor. Bu çok yönlü koleksiyon, neredeyse ağırlıksız tasarımıyla takana özgürlük hissi ve hareket etme ilhamı veren regular ve büyük kadran seçeneklerine sahiptir.

    #YOURMOVE

    Hareket hissi SKIN’in her bir tasarım detayını kapsıyor ama hareket etmek ne demek? Hayallerden, fikirlerden ve fırsatlardan ilham olan #YOURMOVE, bir dönüşüm hikayesi. Hayatın esas anlarında, insanların duyguyu kucakladıkları, değişim yarattıkları ve bilinmeyenle dans ettikleri bir özgürlük masalı. SKIN ile, kendini ifade baş tacı oluyor – güven ile bağlanmanın ve hayatı kendi kurallarına göre yaşamanın gücünü keşfet.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.