DOLAR 32,5587
EURO 34,8913
ALTIN 2427,703
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swatch Sonbahar – Kış 2018 Think Fun Koleksiyonunu sundu

    Swatch Sonbahar – Kış 2018 Think Fun Koleksiyonunu sundu
    02.10.2018
    A+
    A-

    Eski bir geçmişin ve uzak bir geleceğin hikayelerini anlatmak ve hayal gücüyle duyuları birlikte harekete geçirirken yeniden icat etmenin en iyi inovasyon yöntemi olduğunu kanıtlamak Swatch’un Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunun özünü oluşturuyor.

    Think Fun koleksiyonuyla Swatch, yıllar boyu akıllarda yer etmiş DNA’sını bir kez daha zeki bir şekilde gözler önüne seriyor. Renklerin, eğlencenin ve hayal gücünün en uç noktalara ulaştığı bu çarpıcı tasarımlar, farklı geometrik şekilleri ve şeritli desenleri büyük bir yaratıcılıkla sergiliyor. Cesur stil, yalın çizgilerle birleşirken değerli Swarovski taşları ise bu “mütevazi renklerdeki” saatlere cazibeli bir hava katıyor. Aynı zamanda denim görünümlü desenlerde bir araya gelen pin ve patch’ler tasarımlarda mükemmel bir uyum oluşturuyor.

    Bu çarpıcı saatlerden oluşan Think Fun koleksiyonu bizleri neşeli, hareketli, renkli ve dahice tasarlanmış bir dünyaya taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.