DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAB Gıda ‘Aile İşletmeciliği’ modeliyle girişimcilerini arıyor

    06.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, markalarından Sbarro® ve Usta Pideci® için yeni bir aile işletmeciliği modeli geliştirdi. Bu yeni modelde, girişimciler, tüm yatırımın TAB Gıda’ya ait olduğu restoranların işletmecisi olacak.

    Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TAB Gıda, aile işletmeciliği modeli ile yeni girişimcilerini arıyor. TAB Gıda markaları Sbarro® ve Usta Pideci®’yi bir araya getiren bu yeni modeli, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 18 ilde 29 restoranda uygulanacak. Girişimciler, özel fırsattan Ekim ayı sonuna kadar faydalanabilecek.

    Kendi restoranlarını işletecekler

    İtalyan pizzasıyla Türk pidesini bir araya getiren bu yeni model ile girişimcilerin kendi restoranlarının işletmecisi olacağını belirten TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, “Tüm ekipmanların da dâhil olduğu tüm yatırım TAB Gıda’ya ait olacak. Girişimciler kendi işinin işletmecisi olacak. Bizim hedefimiz; Sbarro® ve Usta Pideci® markalarımızın en iyi şekilde temsil edilmesi ve TAB Gıda standartlarına bağlı kalınarak işletilmesi. Bu yeni modele, ailesi ile birlikte işinin başında durabilecek girişimcileri davet ediyoruz’’ diye konuştu.

    Tüm yatırım TAB Gıda’ya ait

    ImageGirişimcilerde aradıkları özellikleri de belirten Özgür Çetinkaya şöyle konuştu: “Öncelikle girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olan girişimcileri ve aileleri tercih ediyoruz. TAB Gıda olarak franchise sistemimiz gıda işletmeciliği konusundaki tüm sorunları kendi bünyesinde çözen bir yapıya sahip.

    Yeni aile işletmeciliği modelinde yatırım da tamamen TAB Gıda’ya ait olacak. Bu da girişimci adayları için oldukça cazip ve büyük bir avantaj sağlayacak. Bizimle beraber yeni bir başarı hikâyesi yazmak isteyen tüm girişimcilere kapımız açık.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.