DOLAR 32,5442
EURO 34,9072
ALTIN 2426,44
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAB GIDA, Online Eğitim Platformu ‘BK Link’ uygulamasını Türkiye’de hayata geçirdi

    TAB GIDA, Online Eğitim Platformu ‘BK Link’ uygulamasını Türkiye’de hayata geçirdi
    04.10.2018
    A+
    A-

    Dijital trendleri yakından takip eden ve sektörde ilklere imza atan TAB Gıda, dijital online eğitim platformu ‘BK Link’ uygulamasını hayata geçirdi. Burger King®’de uygulanmaya başlanan Online Eğitim Platformu ‘BK Link’ uygulaması; restoranlardaki iş akışlarını, günlük rutinleri, eğitim sistemini ve operasyonel süreçleri teknoloji ile birleştiren, eğlenceli ve akılda kalıcı hale getiren yapısı ile hem personel eğitimini hem de restorancılığı dijitale taşıyor.

    Yeni istihdam sağlama, terfi ve insan kaynağının gelişimi konusunda sektörünün lideri konumunda olan TAB Gıda, Burger King®’in Global Online Eğitim Platformu ‘BK Link’ uygulamasını Türkiye’de hayata geçirdi. TAB Gıda, ilerleyen zamanlarda bu uygulamayı Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Döner Stop® markalarında da devreye alacak.

    Burger King® markası özelinde, tüm insan kaynakları eğitim ve sınavlarını dijitalleştirerek belli bir standardizasyonu sağlayan şirket, tüm eğitim sistemini, e-öğrenme platformuna başarılı bir şekilde dönüştürdü. Yeni dönemde, bu sistemi daha da geliştireceklerini belirten TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, “Teknolojiyle iç içe yaşayan yeni nesil ile çalışmak bizi eğitim programlarımızı farklı bir platforma taşımaya yöneltti. Bu kapsamda, ABD ve İspanya’nın ardından Burger King® sistemi içerisinde İngiltere ile birlikte üçüncü ülke olarak BK Link sistemini uygulamaya soktuk. Bu proje ile çalışanlara yönelik uygulanan eğitim modüllerinin yüzde 80’ini dijitalleştirdik. Teknik anlamdaki tüm eğitimlerin tamamen Türkçe olarak erişilebilir platform üzerine yerleştirdik. Çalışanlarımızın akıllı cihazlarla, kişisel şifrelerini girerek eğitim materyallerine ulaşabilmelerini, eğitimlerini takip edebilmelerini sağladık. Eğitimin dijital dönüşümüne yönelik bu proje altyapısını hazır hale getirebilmek için 3 yıla yakın bir süredir çalıştık ve ciddi bir yatırım gerçekleştirdik” dedi.

    Mikro öğrenme platformu

    “BK Link” uygulaması aynı zamanda personeller için; eğitimde oyunlaştırma tekniğinin kullanıldığı ve etkin hale getirildiği bir mikro öğrenme platformu. Personellere senaryoya dayalı öğrenme tekniğini içeren maksimum süresi 5-20 dakika olan eğitim videolarıyla eğlenerek öğrenme imkanı sunan BK Link’de, ayrıca sistemin entegre raporlama özelliği sayesinde ‘Dijital Performans Değerlendirme’ süreçleri de takip edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.