DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TAG Heuer’in eşsiz sergi dizisiyle zengin tarihine yolculuk

    TAG Heuer’in eşsiz sergi dizisiyle zengin tarihine yolculuk
    13.10.2017
    A+
    A-

    10 sergi, 10 şehir, 10 tema… TAG Heuer, benzeri görülmemiş bir sergi için 400 özel koleksiyoner parçasını bir araya getirerek Sonbahar 2017 sezonunda 150 yıllık tarihini kutladı: “Heuer Globetrotter”

    İlk kez düzenlenen ve dünyayı dolaşan bu özel sergi dizisi, TAG Heuer markasının koleksiyonerlerle işbirliği sayesinde düzenlendi.
    Yepyeni Bir Avant-Garde Teması ile Markanın Mirası Sergilendi…

    Açılışını gerçekleştirdi ‘Heuer Globetrotter’ sergisi ile TAG Heuer, dünyanın dört bir yaındaki 10 TAG Heuer butikte, La Chaux-de-Fonds’daki Manufacture müzesinin vintage Heuer modellerini ve yerel koleksiyonerler tarafından ödünç verilen özel parçaları saat tutkunlarıyla buluşturdu.
    10 ülkede eşzamanlı olarak 10 özel konsept ile toplam 400 parça sergileyen İsviçreli saat markası, Avant Garde stilini modern bir sergiyle sundu. Markanın hayranları ve meraklıları için markanın geçmişini ve benzersiz parçaları keşfetmek bu sergide mümkün…

    Her şehrin için sergide bir özel tema yer aldı: Paris – Klasik Heuers; Cenevre – Başlıca Buluşlar; Münih – Askeri Saatler; Venedik – Araba ve Zaman Ölçümü; Dubai – Deniz ve Dalış; Hong Kong – Araba ve Sürücüler; Sydney – Multisports; Tokyo – Tarih Boyunca Tasarım; Miami – Tasarım, Singapur – Formula 1.

    Her katılımcı butik için TAG Heuer, diğer yerel koleksiyonerlerden sergilenecek yirmi parçayı seçmek için bir anahtar koleksiyoner seçti.
    Bu etkinlik, TAG Heuer’in koleksiyonerlerini heyecanlandırıp hazırlık süreçlerine dahil etmesiyle müşteri ilişkilerini daha da güçlendirirken, mirasına benzersiz bir bakış açısı sunması için yeni bir fırsat oluşturdu.
    Bu sergi, cep saatinden araç üstü sayaç saatlere kadar, saat markasının ve endüstrinin tarihçesinde devrim yaratan birçok patent de dahil olmak üzere TAG Heuer’in zengin mirasını tüm ihtişamıyla sergiledi.
    Serginin temel amacı, TAG Heuer markasının geçmişe dayanan zengin tarihini daha da güçlendirmek ve gözler önüne sermek…

    TAG Heuer CEO’su Jean-Claude Biver tarafından 2015 yılı itibariyle özel müzede sergilenmeye başlayan TAG Heuer marka mirası, Tag Heuer’in ; spor, yaşam tarzı, sanat / müzik ve iletişim ağı gibi temel direklerinden biri haline geldi.

    TAG Heuer’in mirası; İsviçre saatlerinin en güçlü ve en önemli markalarından biridir.

    TAG Heuer 150 yıldır eşi benzeri görülmemiş düzeyde hassasiyetle La Chaux-de-Fonds’da avant-garde ruhunu muhafaza etmektedir.

    Markanın kurucusunun büyük torunu Jack Heuer’in 1958-1982 yılları arasında şirketini yönettiği Heuer ailesiyle çok yakından ilişkisi vardır. Autavia’nın yanı sıra ilk spor sponsorluk anlaşmaları da dahil olmak üzere ikonik statüye sahip sayısız parçadan sorumlu olan markanın Onursal Başkan’ı olarak görev yapmaktadır.

    Bu proje hakkında TAG Heuer Onursal Başkanı Jack Heuer, “Eski Heuer ve TAG Heuer markalarındaki olaylardan sıkıldım. Parlak bir gelecek yazmak için bu markanın zengin mirasını zekice ve profesyonelce tercüme etmekten gerçekten çok müteşekkirim! ”

    TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Greenwich, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.