DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor

    Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor
    31.10.2019
    A+
    A-

    Tahincioğlu Gayrimenkul, yönetimini yaptığı tüm toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyonun uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından faydalanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

    Tahincioğlu Holding çatısı altında, gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında çalışan Tahincioğlu Gayrimenkul, nitelikli perakende, ofis ve konut projelerinin yanı sıra birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarını üstleniyor. Bu projelere ek olarak yönetimini üstlendiği gayrimenkul portföyü de bulunan Tahincioğlu, hızla artan proje ve konut sayıları neticesinde kritik yönetim süreçlerinde verimliliğe ihtiyaç duydu. Banka hesaplarının aidat sistemine entegrasyonu, bordro takibi ve envanter kaydı gibi kurum içi süreçlerden, müşteri şikayetlerinin daha hızlı ve etkin yönetimine kadar geniş bir kapsamda ortaya çıkan bu ihtiyaçlar için farklı çözümler denendi.

    Tahincioğlu, site ve toplu yaşam alanları yönetimi yaptığı Nidapark Seyrantepe’de  tüm gereksinimleri tek bir uygulama üzerinden karşılamak için Apsiyon’u tercih etti. Tahincioğlu Gayrimenkul Müşteri Hizmetleri Direktörü Niyazi Eyilikbilir, “Apsiyon ile ilk ortak projemizi 2012 yılında gerçekleştirdik. Geçen yedi yıl içinde 5 bini aşkın konuta sahip13 başarılı projenin açılış sürecini başarıyla yönettik. Bu yıl itibarıyla Nidapark Kayaşehir Zümrüt Projesini hayata geçirdik.” diye özetliyor.

    Apsiyon’un 2012 yılından bu yana teknolojideki gelişmelere ayak uydurabilen tek çözüm olduğunu vurgulayan Niyazi Eyilikbilir, güncel projelerinde yine Apsiyon ile çalışma gerekçelerini ise şöyle açıklıyor: “Apsiyon bize hızlı erişilebilir, güvenilir, modern ve kullanıcı dostu çözümler sunuyor. Üstelik tüm süreçler mobil uygulamalar üzerinden yönetilebiliyor. Sitelerin temel ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Apsiyon ile verimlilikve maliyet avantajı elde ediyoruz.”

    Apsiyonun çözümleri ödül getirdi

    Tahincioğlu Gayrimenkul, Apsiyon’un kapsamlı çözümleriyle maliyet avantajı ve verimliliğin yanı sıra, müşterilerine daha kaliteli bir deneyim sunarak müşteri memnuniyetini artırıyor. Öte yandan Apsiyon’un tam uyumlu veri gizliliği süreçleri sayesinde güvenilirlik sağlanıyor.

    Yönetim süreçlerinde Apsiyonu tercih eden Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Projesi, “En İyi Gayrimenkul Tesis Yönetimi” dalında Sign of the City Awards 2018 Ödülü’nü alarak, bu alanda ödül kazanan ilk proje olmayı başardı.

    Diyetisyen randevusu bile mobil uygulamada!

    Apsiyon ile proje tipine, lokasyona veya projenin ölçeğine göre hizmet kapsamını belirleyebildiklerini vurgulayan Eyilikbilir, “Yönettiğimiz tüm projelerde, Apsiyon’un Kurumsal paketinde bulunan özelliklerin tamamını kullanıyoruz. Bu sayede sosyal tesis kullanıcılarının giriş çıkış saatlerini kontrol edip, ortak alanlar için online rezervasyon hizmeti sunabiliyoruz. Site sakinleri, rezervasyon yapılan ortak alanların kapılarını mobil uygulamalarındaki karekodu okutarak açabiliyorlar. Hatta kafe ve restoran siparişlerini de Apsiyon üzerinden veriyorlar. Diyetisyen görüşmeleri bile mobil uygulamayla ayarlanıyor.” diye ekledi.

    Toplu yaşam projelerinde daha hızlı ve kolay tahsilat, detaylı raporlama, duyuru ve iş takibi gibi alanlarda Apsiyon’u “Dijital bir asistan” olarak tanımlayan Eyilikbilir, Apsiyon’un Ar-Ge süreçlerini yakından takip ettiklerini ve ilk kullananlar arasında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

    projelerinde toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.