DOLAR 32,3288
EURO 35,0679
ALTIN 2299,962
BIST 9002,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Taksim MACFit’le spora başlıyor

    Taksim MACFit’le spora başlıyor
    23.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’yi daha fit hale getirmeyi hedefleyen Mars Sportif, MACFit kulüpleriyle büyümesini sürdürüyor. Sportif vücuda kavuşmanın en doğru adresi olan MACFit’in yeni kulübü Demirören İstiklal, üyelerine ayrıcalıklı bir fitness deneyimi yaşatacak.

    Özel olarak tasarlanmış konsepti ile Türkiye’yi daha fit bir hale getirmeyi hedefleyen Mars Sportif’in 84’ncü kulübü İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Demirören İstiklal’de hizmete girdi. İstiklal’i sporla buluşturacak olan MACFit Demirören, 1.375 metrekare alan üzerine kuruldu. MACFit Demirören, 95 TL’den başlayan fiyatlarla hem tecrübeli, hem de spora yeni başlamak isteyen üyelerine ayrıcalıklı bir fitness deneyimi yaşatacak.

    Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, son teknoloji ekipmanlara sahip Demirören İstiklal kulübünde bireysel derslerin yanı sıra Zumba, Pilates, Fit Attack gibi grup derslerinden de tüm üyeler ücretsiz olarak faydalanabilecek.

    ”Türkiye’yi sporla buluşturuyoruz”

    Türkiye’nin 12 şehrinde, 200 binden fazla üyeye spor yaptırdıklarını belirten Mars Sportif CEO’su Bahar Uçanlar, ”Üyelerimize eşsiz bir fitness deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz. Spor ve egzersizi, her bireyin hayatının ayrılmaz bir parçası yapmak için MACFit kültürü ve kalitesini, uygun fiyatlarla farklı lokasyonlarda üyelerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.