DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tam da şimdi “Gelecek”; tam da şimdi “Tasarruf”

    Tam da şimdi “Gelecek”; tam da şimdi “Tasarruf”
    28.04.2020
    A+
    A-

    Murat Çiftçi: Kampanyamızda, tasarruf sahipleri için, mevcut tasarruf programlarımızın sunduğu düşük maliyetin çok daha altına inmiş bir maliyet söz konusu. Çünkü kurum olarak, hem içinden geçtiğimiz zorlu dönemde üzerimize düşen sosyal sorumluluğu üstlenmeye ve milli ekonomiye katkı sunmaya hem de, Birlikte Tasarruf Finans modelimizi tabana yayma ve tasarruf bilincini artırma mücadelemize devam etmeye kararlıyız. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya. 28 Nisan 2020 tarihi itibariyle, kampanyanın başladığı ilk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı. Halkımızın bize duyduğu güven için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”

    3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM”, tüm dünya olarak “dayanışmaya” en çok ihtiyaç duyduğumuz ve yepyeni bir dünyaya doğru ilerlediğimiz bu dönemde; hem dönemin ruhunu iyi yansıtan hem de tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasıyla sektöre yeni bir soluk getirdi.

    BİREVİM’in mevcut tasarruf programlarının sunduğu düşük maliyetin de altında bir özellik taşıyan ve peşinat ile teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanya ile BİREVİM, tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz zorlu dönemde kurum olarak sorumluluk üstlenmeye devam ederek; daha fazla insanı “Birlikte Tasarruf Finans” modeliyle tanıştırmayı hedefliyor. Bu kampanya ile, 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden, en az 23 ve en çok 50 ay taksit ve sadece yüzde 1 gibi cüzi bir çalışma bedeli ile birikim yapmaya başlanabiliyor. Üstelik taksit miktarına bağlı olarak minimum 12 ay sonra tasarruf sahibi, en başta belirlediği tasarruf miktarının tümünü teslim alıp, kalan taksitleri ödemeye devam edebiliyor.

    “Birlikte Tasarruf”un toplumun tüm kesimine yayılarak, finansal ihtiyaçların her alanında kullanılabilir hale gelmesi temel hedeflerden birisi

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Kurum olarak tasarruf finans sistemini, ev ve araba edinme amacının ötesine taşıyarak, finansal ihtiyaçların her alanında kullanılabilir hale gelmesi temel hedeflerimizden birisi.” dedi. “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasının, bu hedeflerinin de bir anlamda ilk adımı olduğunu vurgulayan Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: “Başta tarım, turizm ve evlilik sektörleri olmak üzere, “Birlikte Tasarruf” modelimizi farklı sektörlere taşıma hedefimizin de hazırlıklarını tamamladık. Ayrıca, potansiyel tasarruf sahiplerinin kendilerini daha rahat hissedecekleri küçük miktarlar üzerinden tasarruf deneyimi edinmelerini sağlayarak, tasarruf bilincini yaygınlaştırmak da bir başka hedefimiz. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız ve 3 milyon kişiye ulaşmayı hedeflerdiğimiz Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya.”

    İlk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi, hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı.

    Tasarrufa İlk Adım kampanyasından yararlanacak tasarruf sahiplerinin, Birlikte Tasarruf Finansı ile oluşturacakları birikimi, aynı diğer finans araçlarında olduğu gibi; ister daha büyük hayaller için ev/araba tasarrufunda peşinat yapabilme, ister herhangi bir ihtiyaçlarını karşılama şeklinde kullanabileceklerini vurgulayan Murat Çiftçi, sözlerini şöyle tamamladı: “Tasarrufa İlk Adım kampanyamızda, tasarruf sahipleri için, mevcut tasarruf programlarımızın sunduğu düşük maliyetin çok daha altına inmiş bir maliyet söz konusu. Çünkü kurum olarak, hem içinden geçtiğimiz zorlu dönemde üzerimize düşen sosyal sorumluluğu üstlenmeye ve milli ekonomiye katkı sunmaya hem de, Birlikte Tasarruf Finans modelimizi tabana yayma ve tasarruf bilincini artırma mücadelemize devam etmeye kararlıyız. Başka bir ifadeyle, 2020-2023 arası için başlattığımız Tasarruf Seferberliği stratejimizin bir parçasıdır bu kampanya. 28 Nisan 2020 tarihi itibariyle, kampanyanın başladığı ilk 11 gün içinde, 3.000 yeni BİREVİM tasarruf sahibi, hayallerine kavuşmak için yarınlarına yeni bir adım attı. Halkımızın bize duyduğu güven için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.