DOLAR 32,4407
EURO 34,738
ALTIN 2445,801
BIST 9914,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tamer Özyurt: Hükümete olan güven tazelendi

    Tamer Özyurt: Hükümete olan güven tazelendi
    25.06.2018
    A+
    A-

    ‘13. Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili’ seçimi sonuçlarına ilişkin gayrimenkul sektör temsilcilerinden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt şunları söyledi:

    Tarihi bir seçim sürecine şahit olduk, kritik ve sonucunu kimsenin kestiremediği bir seçimdi. Karşımızda 6 cumhurbaşkanı adayının olmasıyla beraber son derece demokratik bir seçim gerçekleştirdik. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez siyasi partiler, ittifak yaparak halkın oyunu istedi. Bu tarihi seçimde ilk turda sonuca ulaşmış olmak son derece sevindirici. Millet, hükümete güvenini bir kez daha ifade etti. Türkiye bundan sonra yoluna hedefleri doğrultusunda devam edecek. Zaman içerisinde vaatlerin yerine getirilmesi ve yoğun bir çalışma temposuyla beraber piyasalar hareketlenecek, sistemin önünü tıkayan unsurlar ortadan kalkacaktır. Sonuçların herkese hayırlı olmasını diliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.