DOLAR 32,577
EURO 34,9815
ALTIN 2429,915
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tango ateşi bir kez daha Kanyon’da

    Tango ateşi bir kez daha Kanyon’da
    27.08.2019
    A+
    A-

    Kanyon, tango severleri 6 Eylül Cuma akşamı Academia del Tango İstanbul ile birlikte ikincisini gerçekleştireceği Tango Gecesi’nde dans rüzgarları ve özel şovlar ile bir kez daha buluşmaya davet ediyor.

    Kanyon, yaz boyunca perşembeden pazara gerçekleştirdiği “İyi Müzik Kanyon’da” etkinliği çatısı altında ikincisi kez Tango Ateşi’ni misafirleri ile buluşturuyor.

    6 Eylül Cuma akşamı Academia Del Tango İstanbul iş birliği ile düzenlenecek Tango Gecesi’nde dans tutkunlarına özel bir yaza veda yaşatacak. Academia Del Tango İstanbul’un profesyonel ekibi eşliğinde kaliteli müziğin dans şovlarıyla buluştuğu bir akşam yaşamak için sizi Kanyon’a bekliyoruz!

    Pek çok özel şovun da sahneleneceği ve DJ Ramo & Go-Go ile ritimlerin yakalanacağı bu gecede bırakın tango Kanyon’da adımlarınıza eşlik etsin.

    Tango ritimleri ile kaliteli müziğin keyfini hissetmek isteyen herkesi 6 Eylül Cuma 19.00 – 23.00 saatleri arası Kanyon’a bekliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.