DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tasarruf Akademi istihdam oluşturuyor

    Tasarruf Akademi istihdam oluşturuyor
    24.01.2019
    A+
    A-

    Gayrimenkul alımında faiz oranlarındaki artışın etkisiyle sıkıntılı bir dönem yaşayan inşaat ve emlak sektörü, işsizlik oranındaki artışı da beraberinde getiriyor. Büyüyen faizsiz finans sektörü ise iş olanağı sunmaya devam ediyor. Özgün finansal çözüm anlayışıyla uzun vadede nitelikli çalışanlar da yetiştirerek sektöre yön veren Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; 60’a ulaşan şube sayısı ve yılın 365 günü markanın çatısı altında eğitim ve gelişim vadeden Tasarruf Akademi ile geleceğin sektörü ve mesleği için iş gücü oluşturduklarına değiniyor.

     Son zamanlarda konkordato talep eden şirketlerin arasında inşaat şirketlerinin sayısındaki artış dolaylı yoldan sektördeki işsizlik oranındaki yükselişini de gözler önüne seriyor. Faizsiz çözümlerin ön plana çıktığı bu dönemde, yenilikçi anlayışları tercih edenlerin sayısı ise giderek artıyor.

     Çiftçi, Türkiye’nin dört bir yanında sürekli büyüyen şube ağına her geçen gün farklı lokasyonlarda yeni şubeler eklediklerinden bahsederek, o bölgeden yüzlerce kişiye istihdam ile birlikte emlak ve inşaat sektörüne sağladıkları kazanımlarını vurguluyor.

     Emlak sektöründe bir ilk…

     Yalın ve modern eğitim yöntemleri ile aday ve mevcut çalışanların kariyerlerine ve kişisel gelişimlerine olanak sağlayan Birevim’in çatısı altındaki Tasarruf Akademi bir okul niteliği taşıyor.

     2018 yılının sonu itibariyle bünyesinde 700 çalışan yetiştiren Tasarruf Akademi ile bu sayının her geçen gün durmadan artması amaçladıklarına dikkat çeken Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Bugün hızla büyüyen faizsiz finans sektörü, yetişmiş eleman ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Tasarruf Akademi’nin inovatif ve sürdürürebilir eğitimleriyle iş gücündeki boşluğu doldurmaya kararlıyız. Nitelikli çalışanları sektöre kazandırmayı hedefliyoruz. Aday çalışanlarımız için planladığımız ortalama bir ay süren eğitim programı sonrasında ise başarıyla tamamlayanlara Birevim’de iş garantisi veriyoruz.” diyerek ülke ekonomisine katkı ve daha fazla istihdam sağlayabilme yolunda güçlü adımlarla ilerlediklerini bildiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.