DOLAR 32,5637
EURO 34,7422
ALTIN 2488,839
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil bavulunuza eşyalarınız sığmıyor mu?

    Tatil bavulunuza eşyalarınız sığmıyor mu?
    26.07.2017
    A+
    A-

    O zaman Özdilek’i ziyaret edin!

    Tatil hazırlığı yapanlara sunduğu rengârenk bavul çeşitleriyle Özdilek, bu yaz tatil bavulu hazırlamayı daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor.

    Özdilek, tatil süresi ister uzun ister kısa olsun tatile çıkacak ziyaretçilerini birbirinden renkli bavul çeşitleriyle buluşturuyor.

    Bavullar bu yaz renkli…

    Bu yaz plaj modasına damga vuran mor, mavi, pembe ve turuncu gibi renkleri bavullara taşıyan Özdilek, tatile çıkmanın en zor kısmı olan bavul hazırlamayı da daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor. Özdilek bavulları, geniş iç hacmi ve tasarımı sayesinde tatilde ihtiyaç duyacağınız tüm kişisel eşyalarınızı da yanınızda götürmenize yardımcı oluyor.

    Birbirinden farklı desen ve renklerle donatılmış Özdilek bavulları, tüm Özdilek departman mağazalarında sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.