DOLAR 32,4492
EURO 34,4834
ALTIN 2468,197
BIST 9568,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil evleri yaz dekorasyonuna uygun mu?

    Tatil evleri yaz dekorasyonuna uygun mu?
    19.07.2018
    A+
    A-

    Yılın sadece belli bir dönemini geçirdiğimiz yazlık evlerimizde, tüm yılın yorgunluğunu atıyor ve yeni dönem için enerji depoluyoruz. Bu nedenle yazlık evlerin sahip olduğu dekorasyon, bir o kadar özenli olunmasını gerekli kılıyor. Kolay temizlenen, yer kaplamayan ve çok amaçlı kullanılan mobilyalarla ferah bir tatil evi yaratmak mümkün. Buka, konfor ve rahatlığı ön plana çıkaran kanepe ve koltuklarıyla yazlık evleriniz için birçok seçenek sunuyor. 

    Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan Buka, yazlık evlerde rahatlıkla kullanılan kanepe ve koltuklarıyla sıcak yaz aylarında evlere ferah bir hava getirilmesine yardımcı oluyor. Dilediğiniz zaman ekleyip çıkarabileceğiniz ve kendi modelinizi yaratabileceğiniz değişken modüler parçaları, 500’den fazla renk ve doku seçenekli değişebilen kılıflarıyla Buka, tatil evlerinizi istediğiniz gibi dekore etmenize imkan tanıyor. Buka koleksiyonunda yer alan Ege, Nest, Mikabay ve Linen modelleri, formları ve yaz mevsimine uyumlu yapılarıyla dikkat çekiyor.

     

    Yazlık evlere coastal stili

    Coastal esintiden izler taşıyan ve Ege Bölgesi’nden ilham alınarak tasarlanan Ege, evinize denizin esintisini ve güneşin sıcaklığını taşımanızı sağlıyor. Rahatlatıcı görünümüyle yaz mevsimi için ideal olan kanepe, yastıklarla destekleniyor ve oturma alanının yumuşaklığıyla dikkat çekiyor. Buka’nın boncuk elyaf yumuşaklığına sahip Nest modeli de sadelik ve fonksiyonellik düşüncesine dayanarak, sakin ve huzurlu iç mekanlar oluşturmak için tasarlandı. Konfor ve estetiğin dışında çeşitli ölçü, model ve değişen yapısıyla her eve uyum sağlayabilen Nest, yazlık evleriniz için de ideal bir tercih olacak.

    Hem rahat hem zarif

    Yaz mevsimine uyumlu yapısıyla dikkat çeken bir diğer koltuk ise Mikabay. Kübik hacmine rağmen aynı zamanda zarif bir hava yaratan Mikabay, kare formu ve keskin açısıyla da yaz evlerine çok yakışıyor. Açık tonlarda tercih edeceğiniz koltuğu, renkli aksesuar, tablo, kırlent ve kilimlerle kombinleyebilirsiniz. Rahatlıktan ve konfordan yola çıkılarak tasarlanan Buka’nın yeni kanepesi Linen ise yazlık evinizde dinlenmek için ideal bir alternatif olacak. Büyük minderleriyle geniş oturma ve rahat uzanma alanı yaratan Linen, özellikle dinlenirken kitap okumayı ve televizyon izlemeyi son derece konforlu bir hale dönüştürüyor. Buka, yaz evlerinizde kusursuz bir görünüm yakalamanıza olanak sağlayan modelleri ile online alışveriş sitesinde ve mağazalarında sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.