DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatilde maksimum hareket özgürlüğü ve kesintisiz erişim keyfi

    Tatilde maksimum hareket özgürlüğü ve kesintisiz erişim keyfi
    23.07.2018
    A+
    A-

    Yaz aylarının en sıcak dönemini yaşadığımız bu günlerde, hemen herkes yılın yorgunluğu atabilmek için tatil bölgelerine akın ediyor.Güney ve Akdeniz sahillerinde kum deniz ve güneşin tadını çıkaran tatilciler hiç şüphe yok ki yazlık evlerinde de kesintisiz hızlı ve güvenli internet erişimine ihtiyaç duyuyor. Dünyanın lider ağ teknolojisi firmalarından Zyxel LTE serisi modem / router’ları ile bu soruna kesin çözüm sağlıyor. Kurumsal ve bireysel kullanıma uygun olan LTE3302, evde, yazlıkta, plajda havuz kenarında LTE kapsama alanındaki herhangi bir yerde, telefon hattına ihtiyaç duymadan mobil olarak internete erişim imkanı sunuyor.

    Denizin ortasında ve havuz kenarında bile yüksek hızda internet

    LTE3302, mikro USB güç bağlantı noktasından aldığı enerji ile mobil olarak da çalışabiliyor. Bu sayede seyahat ederken, balık tutarken, piknikte ya da denize açıldığınızda yanınızda taşıyarak internet modem olarak kullanabiliyor. Piyasada yaygın olarak bulunan taşınabilir şarj cihazları ya da araç şarj cihazlarından mikro USB bağlantısı ile enerji sağlayarak LTE3302 ile her yerde sürekli olarak internet paylaşımı yapılabiliyor.

    Zyxel LTE4506 LTE 4G+ HomeSpot, Zyxel WAH7608 4G LTE Taşınabilir Router ve WAH7706 taşınabilir router ise kesintisiz internet keyfi sürmek isteyen herkesin ihtiyacına cevap veren diğer alternatif ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

    Tak-çalıştır tasarım ile sınırsız özgürlük sunan WAH7608 4G LTE Taşınabilir Router,pil ile çalışıyor ve bu sayede hareket halindeyken WiFi bağlantısını paylaşmaya imkan tanıyor.Ürünün tak ve çalıştır özelliği sayesinde bir SIM kartı takıp anında İnternet bağlantısı kurabiliyor. Taşınabilir routerl’arın temel amacı İnternet bağlantısını arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmaktır. 802.11n WiFi teknolojisi sayesinde Zyxel WAH7608, eşzamanlı olarak ışık hızında Internet bağlantısının keyfini çıkarması için 10’a kadar eşzamanlı WiFi istemcisine izin veriyor.

    Çok katlı evlere menzil genişletici ile sınırsız internet

    Yapılan pazar araştırmalara göre artık tatilde; yazlıkta, havuz kenarında bahçede mangal başında bile herkes, her an çevrimiçi olmak istiyor. Türk halkının yoğun ilgi gösterdiği sosyal medya uygulamaları da 7/24 internet erişim talebi doğuruyor. Bu nedenle yazlık evlerde internet kullanımı giderek artıyor. Birçok aile, yazlık evlerine de kablolu internet hizmeti alıyor. Özelikle Ege sahillerindeki çok katlı geniş bahçeli müstakil evlerde kesintisiz internet keyfi zaman kazan sorun olabiliyor. Bahçe, balkon, havuz başı ve teras gibi evin her noktasından internete erişmek isteten ev sahiplerinin ve misafirlerin sorunlarına ise Zyxel menzil genişleticiler çözüm oluyor. Güçlendirilmiş dahili antenleri ile yüzde 30’a varan oranda daha iyi kapsama alanı sunan menzil genişletici Zyxel WRE6505 v2, ek güç kullanarak Wi-Fi kablosuz sinyallerini artırıyor. Ürün üzerinde yer alan WPS düğmesi ile tek tıklamada basitçe kurulabiliyor. Kablosuz genişletici cihazların, kurulacağı lokasyon verimlilik için önem taşıdığı için WRE6605 v2, üzerinde yer alan LED göstergesi ile en iyi konumu bulmaya yardımcı oluyor. LED gösterge aynı zamanda kaç cihazın bağlı olduğunu ve performansı nasıl etkilediğini de gösteriyor. WRE6605 v2 doğrudan elektrik prizine takılarak çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.