DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası çalışmalarını yepyeni ödüllerle taçlandırmayı sürdürüyor

    Tavuk Dünyası çalışmalarını yepyeni ödüllerle taçlandırmayı sürdürüyor
    14.05.2019
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, farklı alanlardaki başarılı çalışmalarını yepyeni ödüllerle taçlandırmayı sürdürüyor.

    Tavuk Dünyası, Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Lezzet Markası’ olarak açıklanırken; sosyal medya iletişimdeki başarılı çalışmaları ise Social Media Awards Turkey’de ‘Gümüş Ödül’e layık bulundu.

    Yeme-içme sektörüne kazandırdığı ayrıcalıklı konseptiyle kendine yepyeni bir kulvar açan Tavuk Dünyası, sadece sunduğu akılalmaz lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla değil; farklı alanlardaki çalışmaları için kazandığı ödüllerlede dikkatçekmeye devam ediyor.

    2018 yılında 2. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde Yılın Restoranlar Zinciri’ ve Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da “Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka” olarak belirlenen Tavuk Dünyası; bu yıl 5. kez düzenlenen “Türkiye Gençlik Ödülleri”nde ‘En İyi Lezzet Markası’ olarak açıklandı ve ödüle layık bulundu.

    Tavuk Dünyası, Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında yapılan açık halk oylamasındaoyların %38’ini alarak birinci oldu ve kendi kategorisinin kazananı olarak açıklandı.

    Pazarlama ve iletişim tarafındaki farklı yaklaşımı ve çalışmalarıyla da adından söz ettiren Tavuk Dünyası, geçtiğimiz yıl Mixx Awards ve Effie Ödülleri’nde gösterdiği başarılı performanstan sonra, bu yıl da Social Media Awards Turkey’den ödülle döndü.

    Tavuk Dünyası, Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması olan Social Media Awards Turkey’de restoran kategorisinde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu kazandıkları ödüller konusunda yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: “Tavuk Dünyası, geliştirdiği konsept ile sadece 7 yıl gibi kısa bir sürede herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Kuşkusuz ki gerek tüketicilerimiz gerekse de yatırımcılarımız nezdinde elde ettiğimiz başarıda ödüllü lezzetlerimiz, sektörde fark yaratan konseptimiz ve kalite anlayışımızın rolü çok büyük. Ancak markamıza yaptığımız ciddi yatırımlarla, başarımızı sürdürülebilir bir hale getirmeyi ve desteklemeyi de sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yıl kazadığımız ödüllere yenilerini ekleyerek, pazarlama ve iletişim çalışmaları tarafında da ne kadar doğru çalışmalara imza attığımızı tekrar kanıtlamış olduk. Bizi bu ödüllere layık gören herkese ve aynı zamanda da bu başarları kazanmamızda emeği geçen Tavuk Dünyası ailesine teşekkürlerimi sunyuyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.