DOLAR 32,444
EURO 34,7326
ALTIN 2440,295
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası favori lezzetleriyle Uluslararası Lezzet Ödülleri’nden ‘Kristal Ödül’ ile döndü

    Tavuk Dünyası favori lezzetleriyle Uluslararası Lezzet Ödülleri’nden ‘Kristal Ödül’ ile döndü
    05.06.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası mönüsünün yıldız ürünleri ‘Kekiklim’ ve ‘Şefin Tavası’, lezzet alanında dünyanın en prestijli kuruluşlardan biri olarak kabul edilen Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (The International Taste & Quality Institute – iTQi), uluslararası tadım oturumunda, dünyanın en nitelikli jüri üyeleri tarafından test edildi.

    Avrupa’nın lezzet konusundaki lider bağımsız otoritesi iTQi’ın her yıl düzenlediği Üstün Lezzet Ödülü’nün 2018 yılı organizasyonuna Tavuk Dünyası, ‘Kekiklim’ ve ‘Şefin Tavası’ ürünleri ile katıldı. Jüri tarafından yapılan titiz değerlendirmeler sonucunda Tavuk Dünyası’nın her iki lezzeti de yüzde 90 üzerinde puan alarak “3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü”ne layık bulundu.

    Geçtiğimiz 2 yılda da düzenlenen tadımlarda aynı kategoride 3 yıldız alan Tavuk Dünyası’nın ‘Kekiklim’ ve ‘Şefin Tavası’ ürünleri; bu yılki değerlendirmelerle birlikte 3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunmuş oldu. Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) de kazandırdı.

    Dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini test etme ve üstün lezzetli olanları tanıtma üzerine faaliyet gösteren iTQi’ın jüri üyeleri arasında Türkiye Aşçılar Derneği de bulunuyor.Avrupa’nın en prestijli Aşçılık ve İçecek Dernekleri’nin yer aldığı uluslararası tadım oturumuna bu yıl 150’den fazla tadım uzmanı katıldı.

    İlk izlenim, görünüm, koku, doku ve lezzet başlıklarında değerlendirilen Tavuk Dünyası, 2 ürünü ile 90 üzeri puan alarak ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

    Tavuk Dünyası’nın 3 yıldır üst üste ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ kazanan ve aynı zamanda da bu daimî başarısını ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ ile de taçlandırılan Kekiklim’ ve ‘Şefin Tavası’ ürünleri, Türkiye’nin 37 ilinde hizmet veren 155’ten fazla restoranındalezzet severlerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.