DOLAR 32,4358
EURO 34,7967
ALTIN 2450,482
BIST 9919,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası Kars’taki ilk restoranını açtı

    Tavuk Dünyası Kars’taki ilk restoranını açtı
    20.07.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, Kars’taki ilk restoranını Atatürk Caddesi’ne açarak ödüllü lezzetlerini Karslı konuklarıyla buluşturmaya başladı

    Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, 2018 yılı hedefleri kapsamında daha önce restoranı bulunmadığı şehirleri lezzet noktaları haritasına katarak büyümesini sürdürüyor.

    Tavuk Dünyası, Türkiye’nin doğu illerindeki yatırımları kapsamında Kars’taki ilk şubesinin kapılarını konuklarına açtı. Kentin sosyalleşme merkezi olarak dikkat çeken Atatürk Caddesi’nde bulunan Tavuk Dünyası’nın yepyeni restoranı böylece ödüllü lezzetlerini Karslı konuklarına da sunmaya başladı.

    Bu yeni şubeyle birlikte Tavuk Dünyası, restoranlarının bulunduğu il sayısını 40’a, Türkiye’deki toplam restoran sayısını ise 163’e çıkarmış oldu.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu2018’in başından bu yana aralıksız şekilde Türkiye’nin farklı bölgelerinde yeni restoranlar açmayı sürdürdüklerini belirterek;“Türkiye’nin değişik şehirlerinden markamıza yatırım talepleri gelmeye devam ediyor. Bu da bizleri gerçekten gururlandırıyor. Var olduğumuz şehirlerde büyümeye devam ederken; daha önce hiç bulunmadığımız şehir ve bölgelere de yeni şubeler açmak üzere yatırımcılarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Doğu Anadolu’daki restoranlarımızın sayısı da bu kapsamda artmaya devam ediyor.Kars’taki ilk şubemiz olarak Atatürk Caddesi’nde konuklarını ağırlamaya başlayan yeni şubemizle birlikte 2018’in başından bu yana 4 yeni ili daha lezzet noktaları haritamıza eklemiş olduk. Uluslararası platformda ödül kazanmış lezzetlerimizi Karslı konuklarımızla buluşturmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Yeni yatırımlarla Kars ve çevresinde daha fazla lezzet severi ağırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.