DOLAR 32,5871
EURO 34,8493
ALTIN 2498,366
BIST 9699,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası şimdi de menüsüne salatalarını ekledi

    Tavuk Dünyası şimdi de menüsüne salatalarını ekledi
    16.04.2019
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, çok özel soslar ve tavuk lezzetleriyle harmanlanan akılalmaz lezzetli yeni salatalarıyla yaza hazır…

    Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

    Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, şimdi de menüsüne yepyeni akılalmaz lezzetli salatalarını ekledi.

    Sezar’ın hakkını veren lezzet:Sezarım Tavuklu

    Tavuk Dünyası’nın soslu tavukları, özel olarak hazırlanan sezar sos, kruton ekmek küpleri, parmesan peyniri ve çeri domateslerle harmanlanıyor ve Sezarım Tavuklu olarak misafirlerine gerçek bir lezzet şöleni yaşatıyor.

    Tazelik ve çıtırlık bir arada: Çıtır Tavuk

    Tavuk Dünyası’nın leziz çıtır tavukları, Akdeniz yeşillikleri, rende kaşar peynir, havuç, mısır, çeri domates ve çok özel bir sosla Çıtır Tavuk salatasında buluşuyor. Tazeliğin ve enfes tavuk parçalarının çıtırtısı hiç bu kadar leziz olmamıştı…

    Ödüllü lezzet yeşilliklerle buluştu: Şef’in Salatası

    Tavuk Dünyası’nın uluslararası ödüllerle taçlandırılan Şef’in Tavası ürünü, salata menüsüne kendine eşlik eden taptaze yeşillikler, çok özel bir sos ve çeri domateslerle birlikte girdi.

    Tazeliğiyle sizi Güney’e götüren lezzet: Akdenizlim

    Akdenizlim, salata menüsüne içinden tazelik fışkıran bir lezzet şöleni olarak girdi.Akdenizlim’e özel olarak geliştirip hazırlanan sosu, taze Akdeniz yeşillikleri, rende havuç ve mısır taneleriyle harmanlandıktan sonra salatanın üzerine küp süzme beyaz peynir, siyah zeytin ve çeri domates kondu.

    Tavuk Dünyası, farklı bir salata deneyimi yaşamak isteyen konuklarını yepyeni salata mönüsüyle Türkiye’nin 46 şehrinde hizmet veren 188 restoranına bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.