DOLAR 32,5528
EURO 34,9737
ALTIN 2443,287
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası yaz mevsimini iki yeni lezzet keşfi ile karşılıyor: Ali Nazik Tavuk ve Efsane Buffalo

    Tavuk Dünyası yaz mevsimini iki yeni lezzet keşfi ile karşılıyor: Ali Nazik Tavuk ve Efsane Buffalo
    06.07.2018
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, zengin menüsünün yepyeni iki ürünü Ali Nazik Tavuk ve Efsane Buffalo ile lezzet severlere yine Tavuk Dünyası tariflerinin benzersiz deneyim ve ayrıcalığını yaşatıyor.

    Özgün konsepti ve sunduğu akılalmaz lezzetleriyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, güzel yaz günlerinde konuklarını iki yepyeni ürünüyle karşılıyor.

    Güneydoğu Anadolu’nun eşsiz lezzeti Ali Nazik ve dünyaca ünlü Buffalo sos, Tavuk Dünyası şeflerinin üstün lezzet anlayışıyla harmanlanarak yeniden lezzet buldu.

    Gaziantep mutfağının sembolü Ali Nazik Tavuk Dünyası’na teşrif etti!

    Adını Osmanlı padişahlarından Yavuz Sultan Selim’in verdiği ve Gaziantep mutfağının sembolü olan Ali Nazik, Tavuk Dünyası’nın konuklarına tavuk yerken kırmızı et tadını sunan Şefin Tavası tavuklarıyla aynı tabakta buluştu.

    Tavuk Dünyası’nın usta şeflerinin çok özel bir tarifle hazırladığı Şefin Tavası tavuk parçaları, közlenmiş patlıcanların süzme yoğurtla buluştuğu bu geleneksel lezzetin üstünde sunuldu ve ortaya Tavuk Dünyası’nın yepyeni ürünü Ali Nazik Tavuk çıktı.

    Geçmişi Osmanlı’ya uzanan Anadolu’nun bu geleneksel lezzetini soslu tavuk ile buluşturarak yeni bir lezzet yorumuyla konukların beğenisine sunan Tavuk Dünyası; Ali Nazik Tavuk’u yine kocaman tabaklarında taptaze Akdeniz salatasının da yanında bu kez enfes patates ile servis ediyor.

    Acının yakıcı lezzetinin peşinde koşanlar Efsane Buffalo’dan vazgeçemeyecek!

    Tavuk Dünyası’nın zenginleştirilmiş tütsülü barbekü sosunu, mutluluk veren Şili biberiyle acılaştıran Tavuk Dünyası şefleri ortaya dillere destan olacak Efsane Buffalo’yu çıkardı.

    Menünün vazgeçilmezleri arasında yer alan eşsiz barbekü sosunu, hep daha acı bir lezzetin peşinde koşan konukları için yeniden yorumlayan Tavuk Dünyası; tavuk parçalarını bu yepyeni tarifle 12-14 saat marine ettikten sonra kişiye özel tavada lokum gibi pişirerek, özel soslu enfes makarna ve taptaze Akdeniz salatasıyla yine kocaman tabaklarında servis ediyor.

    Tavuk Dünyası hem Türkiye’nin hem dünyanın renkli lezzetlerinin peşinde sürekli yeni keşifler yapıp tarifler geliştiren şeflerinin bu iki yeni lezzet keşfini de Türkiye’nin 39 ilde hizmet veren 162 restoranında konuklarıyla buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.