DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası yeni restoranını Gölcük’te açtı

    Tavuk Dünyası yeni restoranını Gölcük’te açtı
    02.04.2019
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, Gölcük’te Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde açtığı şubesiyle Gölcüklü konuklarını da uluslararası ödüllere sahip lezzetleriyle buluşturmaya başladı.

    Tavuk Dünyası, daha önce restoranının bulunmadığı bölgelerde yeni şubeler açarak kesintisiz büyümesine 2019’da da devam ediyor. Tavuk Dünyası, Kocaeli’nin farklı bölgelerinde yer alan şube yatırımlarına bir yenisini daha ekledi ve Gölcüklülerin sosyalleşme merkezlerinin başında gelen Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde açtığı restoranında konuklarını ağırlamaya başladı.

    Gölcük’teki ilk restoranı olarak hizmete başlayan bu yeni şubeyle birlikte Tavuk Dünyası, Kocaeli’nin merkez ve farklı ilçelerindeki restoranlarının sayısını da 9’a çıkarmış oldu.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan MumcuGölcüklü misafirlerini ağırlamaya başlamış olmaktan dolayı büyük bir heyecan içinde olduklarını ifade ederek; “ Kocaeli, markamıza yoğun yatırım talebi yapan illerden biri ve bu da bizi açıkçası gerçekten gururlandırıyor. Gölcük’te cadde restoranı olarak hizmet vermeye başlayan bu restoranımızla birlikte Kocaeli’nin farklı bölgelerindeki AVM ve caddelerinde toplam 9 şubemizle hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Gölcük’teki ilk şube yatırımımız olarak Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndekapılarını Gölcüklü konuklarımıza açan bu restoranımız Türkiye’deki toplam cadde şubelerimizin de sayısını 50’ye taşıdı.Yılın başından bu yana 10 farklı şehirde 10 yeni restoran açtık. Daha fazla lezzet severi ağırlamak ve lezzet noktaları haritamızı genişletmek adında 2019’un kalanında da yeni restoran yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

    Hizmete giren Gölcük şubesiyle birlikte, Tavuk Dünyası’nın Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 46 şehirde 186’ya çıktı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.