DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile kayak keyfi başlıyor

    14.11.2018
    A+
    A-

    Tchibo, kışın keyfini doyasıya yaşamanız için birbirinden şık ve fonksiyonel ürünlerin bir araya geldiği zengin seçenekli bir kayak koleksiyonu sunuyor. Fonksiyonel montlar, kar pantolonları, eldivenler, örgü kazaklar ve berelerin yanı sıra Tchibo’nun kayak yardımcısı aksesuarlarıyla pistlerde heyecan dolu anlar siz bekliyor.

    Tchibo, çevre dostu ve sağlıklı malzemelerden üretilen yepyeni bir kış sporları koleksiyonuyla kayak severlerin karşısına çıkıyor. Tchibo’nun kış sporları koleksiyonunda yer alan ürünlerin teknolojik özellikleri, kullanıcıların doğada daha özgür ve daha konforlu aktiviteler yapabilmesine yardımcı oluyor. Ürünlerde kullanılan termal kumaşlar, soğuğa karşı ısıyı izole eden ve sıcak tutan bir dolgu oluşturuyor. Kapalı dikişler sayesinde nem hiçbir şekilde fonksiyonel kumaşlardan içeri sızmıyor. Rüzgar geçirmez üst malzemeler, rüzgarın kumaşın içerisine girmesini engellediği gibi soğumaya karşı da koruyor. Hava alan kumaş, nemi kumaşın dış yüzüne iletiyor ve böylece değişken havalarda bile terleme önleniyor.

    Fonksiyonel ürünler ve aksesuarlar

    Kayak severlerin sıcak ve eğlenceli anlar yaşaması için özel olarak tasarlanan ürünler arasında; farklı özelliklere sahip kayak montları, örgü polar montlar, kayak pantolonları, kot görünümlü termal pantolonlar, kazaklar, örgü polar kar maskeleri, yüksek performans kayak eldivenleri, mikropolar boyunluklar, yünlü termal kayak çoraplar gibi fonksiyonel ürünler yer alıyor. Ayrıca High Tech kayak salopetleri, termal tişörtler, termal içlikler ve örgü bereler soğuk hava şartlarında fonksiyonel yardımcılar olarak kayak severlere sunuluyor. Kayak ve snowboard kaskı, kayak ve snowboard gözlüğü ve ayakkabı kar zinciri ise Tchibo’nun sunduğu aksesuarlar arasında bulunuyor.

    Miniklerin kış macerası

    Tchibo minik kayakçıları da unutmuyor. Çocukların kar eğlencesine eşlik edecek kayak montu, kayak salopeti gibi ürünlerin yanı sıra kar tulumu, kar maskesi, boyunluk, içlik, örgü bere gibi pek çok fonksiyonel ürün Tchibo’da çocukları bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.