DOLAR 32,4636
EURO 34,7571
ALTIN 2438,798
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile sonbaharda yenilenme zamanı

    14.09.2019
    A+
    A-

    Hala yaz sıcaklarını yaşasak da sonbahar, enerjisi ve serinliği ile kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Hem bedenen hem de ruhen biraz mola verme, gevşeme ve kullanışlı ürünlerle sağlığınıza özen gösterme zamanı geldi. Tchibo’nın “Zindelik ve Sağlık Zamanı Koleksiyonu”nda yer alan tekstil ürünleri, spor, masaj ve güzellik aksesuarları ile sonbahara zinde ve sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz.

     

    Sonbahar hüznün mevsimidir. Güneş etkisini daha az hissettirir, hava erken kararır ve yanımızda bir ceket ya da yağmurluk taşıma zamanı gelmiştir. Bu durum pek çok insanda depresyona neden olsa da sonbaharı zinde, taze ve ruhen ve bedenen daha hazırlıklı karşılamak hiç de zor değil. Tchibo “Zindelik ve Sağlık Zamanı Koleksiyonu” ile sizi biraz kendinizi şımartmaya, gevşemeye, zihninizi rahatlatarak yeni mevsime daha sağlıklı bir başlangıç yapmaya davet ediyor.

     

    Bedeninizi mutlu edin

    Yoga, masaj, meditasyon… Evde kendi kendinize ayıracağınız minik bir zaman dilimi bile bedeninizle ilgili farkındalığınızı artırmaya yetecektir. Tchibo, yeni koleksiyonunda yer alan yumuşak dökümlü Spor Tişörtü, Masaj Topu, Ayak Masajı Bandı, yumuşacık kumaşıyla mükemmel esneklik sunan Baskılı Yoga Taytı ve Dikişsiz Spor Büstiyeri ile bedeninizi mutlu etmeniz ve gevşemeniz için sağlıklı ve pratik çözümler sunuyor. Organik pamuktan üretilen Meditasyon Yastığı ve Yoga ve Fitness Matı da esnemeniz için size kolaylık sağlayacak ürünler arasında…

     

    Zihninizi rahatlatın

    Tchibo’nun doğa dostu organik tekstil ürünleri arasında yer alan Organik Pamuklu Kapüşonlu Eşofman Üstü ve Organik Pamuklu YogaTaytı ile kendinizi hafif ve rahat hissetmeye ne dersiniz? Aromatik Koku Lambası da kokusuyla zihninizi boşaltmaya ve ana odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

     

    Masajla günün stresini yok edin

    Sıcak kompresyon masajı teknolojisi yorgunluğu, ağrıları ve şişlikleri hafifletmeye yardımcı olabilir. Hava basıncı, titreşim ve nokta masajının özellikle yorgun gözlerde gençleştirme etkisine sahip olduğu söylenir. Yoğun bir günün stresini ve gerginliğini gidermek için Tchibo’nun yeni koleksiyonunda yer alan Kompresyonlu Şarjlı Göz Masaj Aleti ve noktasal kullanım için 2 masaj topu ve geniş alana masaj için 2 tekerlek topu olan Titreşimli Masaj Aleti hayatınızı kolaylaştıracak. Cilt sıkılığını artırmaya ve küçük kırışıkları gidermeye yardımcı olan Pembe Kuvars Yüz Masaj Rulosu ile yüzünüzü rahatlatabilir; daha sonra da Mikrofiber Makyaj Temizleme Eldiveni ile sadece suyla yüzünüze yumuşak, derinlemesine bir temizlik uygulayabilirsiniz. Ayrıca mini Bağ Dokusu Rulosu ile de ayaklarınıza, bacaklarınızı, boynunuza vücudunuzda hedeflediğiniz yerlere masaj yaparak kan dolaşımını harekete geçirebilir ve sorunlu bölgeleri esneterek rahatlatabilirsiniz.

     

    Sağlıklı iç giyimle konforu hissedin

    ImageTchibo’nun “Zindelik ve Sağlık Zamanı Koleksiyonu”nda organik pamuklu, cilt ve doğa dostu ürünler de dikkat çekiyor. Kadın ve erkek için Organik Pamuklu Pijama Takımı, Organik Pamuklu külot ve çoraplarla hem şık ve hem de konforlu görünebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.