DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile Vanilyalı ve Karamelli Espresso Kapsül kahvelerin lezzetini keşfedin

    Tchibo ile Vanilyalı ve Karamelli Espresso Kapsül kahvelerin lezzetini keşfedin
    21.12.2017
    A+
    A-

    68 yıldır kahvede tazelik ve kalitenin adresi Tchibo, 20 Aralık’tan itibaren sınırlı sayıda üretilen vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahvelerini lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Doğal aromaya sahip, şeker ve tatlandırıcı içermeyen vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahveler, Cafissimo kahve makinelerinde tek tuşla hazırlanabiliyor.

    Brezilya’dan Afrika’ya, Guatemala’dan Kolombiya’ya, dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerden üretilmiş kahveleri lezzet tutkunlarıyla buluşturan Tchibo, 20 Aralık’tan itibaren vanilyalı ve karamelli espresso kapsül kahvelerini sadece Tchibo mağazalarında ve www.tchibo.com.tr internet mağazasında satışa sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen doğal vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahveler, şeker ve tatlandırıcı içermeden kahveseverlere, gerçek bir kahve lezzeti sunuyor. Tek tuşla kahve keyfine ulaşmak isteyenlere eşsiz bir deneyim yaşatan vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahveler, tüm Cafissimo kahve makinelerinde kullanılabiliyor.

    Tchibo, kahve tutkunlarına vanilya ve karamel aromalı espresso kapsül kahvelerinin yanı sıra filtre kahve, çözünebilir kahve ve Türk kahvesi gibi farklı damak tatlarına hitap eden onlarca çeşit sunuyor. Kendi müdavimlerini yaratan kahve çeşitleri, Tchibo mağazalarındaki Coffee Bar’larda da en taze haliyle sunuluyor. Ayrıca kahve keyfini evinde de sürdürmek isteyenler için kahve çeşitleri ve Cafissimo kahve makineleri Tchibo mağazaları ve www. tchibo. com. tr internet mağazasının yanı sıra Migros ve Macrocenter’larda da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.