DOLAR 32,5498
EURO 35,0202
ALTIN 2427,831
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo okul sezonunda gerekli tüm ürünleri öğrencilerle buluşturuyor

    Tchibo okul sezonunda gerekli tüm ürünleri öğrencilerle buluşturuyor
    27.08.2018
    A+
    A-

    Tchibo’da bu kez alışverişin teması çocuklar için değişiyor. Eğlence dolu çantalar, çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkartacak kalemler ve boya setleri, hayal dünyası ile süsleyeceği defterler ve çok daha fazlası Tchibo kalitesi ve farkıyla sunuluyor.

    Yaz tatilini geride bırakan öğrenciler okula dönüş için hazırlanıyor. Tchibo, yeni eğitim öğretim yılı başlarken, öğrenciler için pek çok seçeneğinin yer aldığı zengin bir okul malzemeleri koleksiyonu sunuyor.

    Tchibo’nun Okul Başlangıç Seti’nde öğrencilerin olmazsa olmaz malzemeleri olan silgi, yumuşak silgili kurşun kalemler, kalemtıraş ve cetvel bulunuyor. Metal muhafaza kutusuna sahip Mini Kırtasiye Seti ise dopdolu içeriğiyle dikkat çekiyor: Binlerce yedek zımba teli olan zımba, zımba sökücü, makas, bant ve bantlık, sarı fosforlu kalem ile çok sayıda ataç, setin içinde yer alıyor.

    Sihirli Kalem Seti!

    Mucit ve yenilikçi bir marka olan Tchibo, bu özelliğini okul ürünlerine de yansıtıyor. Tchibo, öğrencilere derslerini yaparken bir yandan da eğlenebilmeleri için “Sihirli Kalem Seti” sunuyor. 10’lu Sihirli Kalem Seti’nde 8 adet renkli kalem ve 2 adet sihirli kalem var. Sihirli kalemler gizemli yetenekleri sayesinde üzerinden geçilen renkleri değiştirebiliyor! Tam 24 adet renk efekti sunan bu seti çocuklar çok sevecek.

    Tchibo’da öğrencilerin tüm malzemelerini toplayan okul çantaları da yer alıyor. 3D canavar aksesuarlı Kalem Kutusu, Mıknatıslı Ders ve Aktivite Planlayıcı, Mıknatıslı Tahta, Kalemlik ve Notluk Setleri öğrencileri bekliyor. Ayrıca Tarih Atlası, Dünya Atlası, İcatlar Atlası, Matematik Kitabı, Redhouse Resimli Türkçe-İngilizce Sözlük ve Bulmacalı Çarpım Tablosu sunuluyor.

    Faber-Castell ürünleri Tchibo’da

    Okul hayatında çok önemli bir başka ürün olan beslenme kutuları iç içe saklanabilme özelliği ile az yer kaplıyor. Katlanma özelliği sayesinde rahat taşınan Silikon Matara’nın yanı sıra isteyen öğrenciler için Pipetli Bardak veya Contigo Matara da seçenekler arasında yer alıyor. Tchibo’nun okul ürünleri koleksiyonunda Faber-Castell ürünleri de dikkat çekiyor. Faber-Castell’in çantaları, defterleri, kalemleri, kalemlikleri, pastel boyaları, sulu boyları çocukların beğenisine sunuluyor. Koleksiyondaki en farklı ürün olan Işıklı Ayakkabı Bağcığı ise atılan her adımda yanıp sönme özelliği ile öğrencileri keyiflendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.