DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan Babalar Günü koleksiyonu

    Tchibo’dan Babalar Günü koleksiyonu
    29.05.2018
    A+
    A-

    Bizi hayata hazırlayan, koruyan, yol gösteren, rol model olan kahraman babalarımıza sevgimizi dile getirmek için Babalar Günü en güzel fırsatlardan biri. Tchibo’nun Babalar Günü özel koleksiyonunda, babaların yaz stilini oluşturması için şahane hediye seçenekleri bulunuyor. Yüzde 100 organik pamuklu hafif gömlekler ve tişörtler, havalı şortlar, pijama takımları ve şık kol saatleri babaların yüzünü güldürecek.

    Her hafta farklı bir temayla mağazalarını yenileyen Tchibo’da bu kez vitrine çıkma sırası, Babalar Günü koleksiyonunda. Babasına kaliteli, şık ve özel bir armağan vermek isteyenler 30 Mayıs itibariyle en güzel seçenekleri www.tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo‘larda bulabilecekler.

    Tchibo’nun Babalar Günü özel koleksiyonunda, sürdürülebilir kaynaklardan üretilen DOĞA DOSTU tekstil ürünleri dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan hafif gömlekler, havalı şortlar, tişörtler, pratik parçalar ve aksesuarlar ile modern babalar mükemmel bir yaz stili oluşturabilecekler.

    Organik pamuklu hediye seçenekleri

    Koleksiyondaki hafif eskitilmiş görünümlü Organik Pamuklu Polo Tişört 89,95 TL’ye, kent yakalı ve yine hafif eskitilmiş görünüme sahip Organik Pamuklu Gömlek ise 99,95 TL’ye tüm erkeklerin beğenisine sunuluyor. Organik Pamuklu Keten Gömlek ise 99,95 TL.

    Organik pamukla üretilen başka hediye seçenekleri de var: 2’li olarak sunulan Organik Pamuklu V Yaka Tişört (69,95 TL), Organik Pamuklu Kısa Pijama Takımı (79,95 TL) ve 5’li set halindeki Organik Pamuklu Slip Boxer (89,95 TL) bunlardan bazıları.

    Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı olan şortlar da koleksiyonda yer alırken, Chino Şort 119,95 TL’den satışa sunuluyor. Serin akşamlarda tercih edilebilecek Çift Taraflı Kapitone Yelek ise 189,95 TL.

    Şık kol saatleri

    Şüphesiz babaların en favori hediyelerinden biri kaliteli ve şık bir kol saatidir. Tchibo, Babalar Günü koleksiyonunda birbirinden modern iki kol saati seçeneği sunuyor: Tarih göstergeli, çizilmeye dayanıklı mineral cam, krom kullanılmadan tabaklanmış deri kayış ve paslanmaz çelik tokaya sahip Erkek Kol Saati 229,95 TL.

    Quartz mekanizmalı, tarih göstergeli, durdurma fonksiyonu olan, parlak gösterge ve saat işaretleri bulunan, çizilmeye dayanıklı mineral cam ve paslanmaz çelik kayışa sahip Paslanmaz Çelik Erkek Kol Saati ise 369,95 TL.

    Tchibo tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.