DOLAR 32,5041
EURO 34,912
ALTIN 2444,462
BIST 9703,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan bisiklet sürücülerine özel aksesuarlar

    22.08.2019
    A+
    A-

    Tchibo, güzel havaların keyfini tatilde, sahilde, şehirde bisiklete binerek çıkaranlar için fonksiyonel aksesuarlar sunuyor. Kadın ve erkek için nem transferini sağlayan, hızla kuruyan içliklerden bisiklet kullanırken akıllı telefonunuzu, anahtar ya da paranızı koyabileceğiniz akıllı kemere kadar pek çok ürün, bisiklet sürmenin keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak.

     Yaz ve bahar aylarının en güzel aktivitelerinden biri de bisiklete binmek. İster keyif için sürün isterseniz de işinize giderken ya da spor için kullanın, bisiklete binmenin genel sağlığa faydaları saymakla bitmiyor. Tchibo’nun bisiklete binenler için sunduğu akıllı aksesuarlarla hem sürüş keyfi ve konforu artıyor hem de sürücünün yaşayabileceği bazı sıkıntılar sorun olmaktan çıkıyor.

    Bisiklete binerken vücudunuzun nefes almasını kolaylaştırın

    Tchibo’nun erkekler için Lacivert; kadınlar için de Koyu Gri renkte sunduğu DryActive Plus Bisiklet İçlikleri nem transferi sağlayarak, bisiklet sürerken vücudun hava almasını ve hızlı kurumasını sağlıyor. Rahatsız edici yan dikişleri olmayan, dikişsiz olarak birleştirilen dokumasıyla rahatlık ve konfor sağlayan içlikler, ideal nem transferi için tasarlanan COOLMAX® kumaşıyla, ergonomik olarak şekillendirilmiş bir oturma dolgusuna sahip. DryActive Plus Bisiklet İçlikleri ile kısa ya da uzun rotalarda bisiklet kullanmanın konforunu yaşayın.

     Sporda ya da antrenmanda ideal eşlikçi Akıllı Kemer

    ImageTüm spor antremanlarında olduğu gibi bisiklete binerken de belinizden ayırmayacağınız Akıllı Telefon için Siyah Spor Kemer, hem performansınızı telefonunuzdaki sağlık uygulamalarınızla karşılaştırmak hem müzik dinlemek hem de anahtar ya da para gibi önemli eşyalarınızı güvenle muhafaza etmek için ideal bir çözüm.  Kulaklık için yanda bir deliği olan ve genişliği kolaylıkla ayarlanabilen pratik kilitli kemeri sayesinde her vücuda rahatça oturan Akıllı Telefon için Siyah Spor Kemer, dokunmatik penceresi ile de bisiklet üzerinde bile kolayca kullanılabilir.

    ResimLastiklerinizin havasını kontrol etmeyi unutmayın!

    Bisiklet sürenlerin en büyük sıkıntısı yolda sönen ya da hava basıncı düşen lastiklerdir. Tchibo’nun Çift Taraflı Mini Pompa’sı bu sıkıntıyı ortadan kaldıracak özellikleriyle dikkat çekiyor. Gümüş ve Siyah Renkli Çift Taraflı Mini Pompa, zaman ve güç tasarrufu yapan çift göbekli pompa fonksiyonu ile bisiklet sürenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Valfa güvenle monte edilerek yanınızda taşımanızı kolaylaştıran Mini Pompa, kaydırmayan tutacakları ve maksimum 8 bara kadar analog basınç göstergeli pompa başlığı ile herkesin pratik bir şekilde kullanılması için tasarlandı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.